BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Woningbeveiliging

Woningbeveiliging

Essentieel om een woning op een goede manier te beveiligen, is weten hoe een inbreker te werk gaat.

  • De meeste inbrekers slaan toe bij afwezigheid van de bewoner(s). Dit onderstreept het belang om sluitsystemen te gebruiken die ook van buitenaf bedienbaar zijn, zeker voor de deur waarlangs men gewoonlijk het gebouw verlaat.
  • Het risico op inbraak is even hoog in de namiddag als in het tweede deel van de nacht. Toch vergeet men vaak overdag de nodige veiligheidsmaatregelen te treffen.
  • Meestal wordt er langs de achterzijde van de woning ingebroken. Dat biedt niet alleen meer discretie. Vaak is de beveiliging hier ook het zwakst.
  • Ook als de bewoners thuis zijn (in de tuin bijvoorbeeld) deinzen sommige inbrekers er niet voor terug om toe te slaan.

Met dit in het achterhoofd kan een adequate woningbeveiliging worden nagestreefd. Die beveiliging kan verschillende vormen aannemen:

1. Organisatorische beveiliging zoals de woning minder aantrekkelijk maken voor een dief, het risico om ontdekt te worden verhogen, de woning een bewoonde indruk geven, ...

2. Fysische beveiliging: extra sloten of betere sluitingen installeren. Of traliewerken, beveiligde rolluiken, kluizen in huis, veiligheidsdeuren, veiligheidssloten voor deuren en ramen, buitenbeveiliging (zoals afsluitingen en schuifpoorten), poort- en hekkenautomatisatie, ...

Zie ook onze website sloten-maker.be 

3. Elektronische beveiliging: camerabeveiliging, alarmsysteem, systeem voor toegangscontrole, ... installeren.

Een goede woningbeveiliging? Vertrouw op Groep Eurolock

Voor de organisatorische beveiliging van uw huis kunt u grotendeels zelf instaan. En voor de fysische en elektronische totaalbeveiliging kunt u rekenen op de experts van Groep Eurolock.

Zij voeren vrijblijvend een veiligheidsaudit uit en kunnen u met raad en daad bijstaan als u uw woning extra wilt beveiligen. Dit zowel wat de fysische als de elektronische woningbeveiliging betreft.

Meer weten over onze totaaloplossingen voor woningbeveiliging?

Bel gratis 0800 99 203 of mail ons.

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .   

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.   

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.