BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Wapenkast

Klik hier voor de kluizenconfigurator

Wapenkast kopen

Veiligheid boven alles. En dan vooral wanneer er wapens aan te pas komen. Als een dienstwapen niet wordt gebruikt, moet het veilig worden opgeborgen. Altijd. Daarom is een wapenkast, ook wel wapenkluis genoemd, een must voor al wie met wapens omgaat.

Waar een wapenkast kopen?

De keuze van een wapenkast hangt van vele factoren af. Hoeveel wapens moeten erin? Welke wapens? Alleen pistolen of ook lange wapens? Hoeveel munitie moet er worden opgeborgen? Waar zal de wapenkast bovendien staan?

De beveiligingsspecialisten bij Groep EuroLock luisteren graag naar uw vragen en bieden nuttig advies en aangepaste oplossingen.

  • U wilt pistolen veilig opbergen?

Bij Groep EuroLock vindt u onder meer hoogwaardige wapenkasten voor pistolen. Elke pistoolunit is bovendien uitgerust met een dubbelbaardveiligheidsslot met twee sleutels en met hardstalen schoten die een optimale versluiting garanderen. Bepaalde wapenkluizen worden geleverd als 8 vaks-modules die onderling kunnen worden verbonden tot een hecht verankerd systeem. Door deze handige modulebouw zijn de pistoolkluisunits makkelijk te verplaatsen en kunnen er moeiteloos worden toegevoegd. Nog iets: deze wapenkasten kregen een ergonomisch aantrekkelijke vormgeving mee.

  • U wilt lange wapens en hun munitie veilig opbergen?

Speciaal voor de opslag van lange wapens en munitie biedt Eurolock een assortiment wapenkasten van een topproducent. Wapens en munitie kunnen zoals voorgeschreven apart van elkaar worden opgeborgen. De wapenkast is bovendien voorzien van een dubbelbaardveiligheidsslot met twee sleutels. Alle modellen zijn ook uitgerust met twee pompstokhouders en een afsluitbaar munitievak.

Welk type wapenkast u ook nodig hebt, bij Groep EuroLock vindt u wat u zoekt.

En het nuttige advies krijgt u er gratis bij.

U wilt een wapenkast kopen?

Bekijk dan eerst ons gamma, bel gratis 0800 99 203 of mail ons.

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale website nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken).