BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Veiligheidssluitingen

Wij kunnen uw deur voorzien van een veiligheidssluiting onze lokale ervaren vakmensen helpen u graag verder met een installatie op uw maat!

BEL NU 0800/99.203 of ons lokaal nummer.

 

Met ons team van ervaren slotenmakers staan we reeds meer dan 15 jaar ononderbroken klaar om u dag en nacht te helpen met uw slot problemen. Maar daar stopt het niet mee, wij luisteren echt naar uw onderliggende veiligheidsbehoefte en zijn niet beperkt tot een slot of alarm om uw woning te beveiligen. Wij staan met meer dan 45 eigen medewerkers klaar over gans België om uw woning te beveiligen zoals jij wilt, is dit nu met een traliewerk, een veiligheidsslot, een veiligheidsdeur, een branddeur, een alarminstallatie, een geautomatiseerd hekwerk, een veilige sectionaalpoort, een camerabewaking, een uitgekiemde toegangscontrole, een veilig rolluik, een brandladder, ...

 

Wij zorgen al 15 jaar voor volgende zaken:

Slot vervangen - Sloten maken - Sloten openmaken - Sloten plaatsen - Sloten repareren - Deursloten herstellenDeursloten maken - Deursloten plaatsen - Deursloten vervangen - Cilindersloten maken - Cilindersloten plaatsen - Cilindersloten vervangen - Veiligheidssloten maken - Veiligheidssloten vervangen   

 

Slotenmaker Oost-Vlaanderen: 

Aalst - Deinze - Dendermonde - Gent Geraardsbergen - Oudenaarde - Ronse - Wetteren - Zelzate - Zottegem

Slotenmaker West-Vlaanderen: 

Blankenberge - Brugge - Ieper - Knokke-Heist - Kortrijk - Middelkerke - Nieuwpoort - Oostende - Waregem

Slotenmaker Antwerpen: 

Antwerpen - Brasschaat - Geel - Mechelen - Puurs - Wijnegem - Willebroek - Zwijndrecht

Slotenmaker Limburg: 

Genk - Hasselt - Lommel - Maasmechelen - Sint-Truiden - Tongeren

Slotenmaker Vlaams-Brabant: 

Affligem - Diest - Halle - Leuven -  Ternat - Vilvoorde - Zaventem

Slotenmaker Brussel: 

Anderlecht - Elsene - Etterbeek - Evere - Ganshoren - Jette - Koekelberg - Oudergem - Schaarbeek - Sint-Agatha-Berchem - Sint-Gillis - Sint-Jans-Molenbeek - Sint-Joost-ten-Node - Sint-Lambrechts-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Brussel - Ukkel - Vorst - Watermaal-Bosvoorde    

 

Voordelen veiligheidssluitingen

Inbrekers worden afgeschrikt wanneer een deur beveiligd is. Het is onmogelijk om dan de deur te openen zonder de gepaste sleutels die enkel wordt gemaakt bij Groep EuroLock. Deze worden ook enkel op aanvraag van de beheerder bijgemaakt bij ons met een unieke codering.

 

Verschillende veiligheidssluitingen

Een deur beveiligen door een veiligheidssluiting kan op verschillende manieren zodat de inbreker geen enkele kans maakt om deze te manipuleren. Dit gaat van een uniek veiligheidscilinderslot, verschillende sluitplaten tot grendels inbouw/opbouw.

                                      evva dps veiligheidscilinder   haak meerpunt  veiligheidsrozas 

 


Over Groep EuroLock

Bij Groep EuroLock ben je aan het juiste adres voor het maken van veiligheidssluitingen. Wij zijn ook 24 op 24 uur bereikbaar waar onze professionele slotenmakers steeds paraat staan voor het oplossen van je probleem.

 

Aankoop veiligheidssluiting

Onze professionele slotenmakers verstrekken u steeds de nodige informatie over veiligheidssluitingen en hun werking. Ter plaatse wordt een offerte naar uw behoeften gratis opgesteld en geven je ook steeds de beste prijs kwaliteitsgarantie!

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale website nml. www.euro-web.be