BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Veiligheidssloten vervangen

Wij kunnen uw veiligheids slot vervangen/plaatsen/beveiligen of u kan dit hieronder opzoeken en zelf installeren. Onze lokale ervaren vakmensen helpen u graag verder met een installatie op uw maat!

 

BEL NU 0800/99.203

 

 

U kan hierbij kiezen tussen een standaard cilinderslot, een standaard cilinder insteekslot, een veiligheidscilinderof een meerpunts insteekslot.  

 

cilinder iseo   insteekslot evva 3ks veiligheidscilinder   meerpuntslot


Met ons team van ervaren slotenmakers staan we reeds meer dan 15 jaar ononderbroken klaar om u dag en nacht te helpen met uw slot problemen. Maar daar stopt het niet mee, wij luisteren echt naar uw onderliggende veiligheidsbehoefte en zijn niet beperkt tot een slot of alarm om uw woning te beveiligen. Wij staan met meer dan 45 eigen medewerkers klaar over gans België om uw woning te beveiligen zoals jij wilt, is dit nu met een traliewerk, een veiligheidsslot, een veiligheidsdeur, een branddeur, een alarminstallatie, een geautomatiseerd hekwerk, een veilige sectionaalpoort, een camerabewaking, een uitgekiemde toegangscontrole, een veilig rolluik, een brandladder, ...

 

Wij zorgen al 15 jaar voor volgende zaken:

Slot vervangen - Sloten maken - Sloten openmaken - Sloten plaatsen - Sloten repareren - Deursloten herstellenDeursloten maken - Deursloten plaatsen - Deursloten vervangen - Cilindersloten maken - Cilindersloten plaatsen - Cilindersloten vervangen - Veiligheidssloten maken - Veiligheidssloten vervangen   

 

Slotenmaker Oost-Vlaanderen: 

Aalst - Deinze - Dendermonde - Gent Geraardsbergen - Oudenaarde - Ronse - Wetteren - Zelzate - Zottegem

Slotenmaker West-Vlaanderen: 

Blankenberge - Brugge - Ieper - Knokke-Heist - Kortrijk - Middelkerke - Nieuwpoort - Oostende - Waregem

Slotenmaker Antwerpen: 

Antwerpen - Brasschaat - Geel - Mechelen - Puurs - Wijnegem - Willebroek - Zwijndrecht

Slotenmaker Limburg: 

Genk - Hasselt - Lommel - Maasmechelen - Sint-Truiden - Tongeren

Slotenmaker Vlaams-Brabant: 

Affligem - Diest - Halle - Leuven -  Ternat - Vilvoorde - Zaventem

Slotenmaker Brussel: 

Anderlecht - Elsene - Etterbeek - Evere - Ganshoren - Jette - Koekelberg - Oudergem - Schaarbeek - Sint-Agatha-Berchem - Sint-Gillis - Sint-Jans-Molenbeek - Sint-Joost-ten-Node - Sint-Lambrechts-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Brussel - Ukkel - Vorst - Watermaal-Bosvoorde    

 

Veiligheidssloten vervangen

De wagens van de techniekers van Groep EuroLock zijn uitgerust met een aantal veiligheidscilinders van de beste kwaliteit. Zij hebben op die manier niet alleen de mogelijkheid uw bestaande cilinder te vervangen door een veiligheidscilinder, waarvan het formaat ter plaatse aangepast wordt aan uw deur, maar kunnen ook meerdere deuren gelijksluitend maken, wat wil zeggen dat met éénzelfde sleutel meerdere deuren geopend kunnen worden. Omdat deze cilinders altijd uniek zijn zal de technieker deze cilinders ter plaatse stiften wat u de garantie geeft dat er niemand dezelfde sleutel kan hebben. Deze sleutels worden steeds geleverd met een certificaat. Dit certificaat wordt opgesteld aan de hand van de gegevens van uw identiteitskaart waardoor u en alleen u een sleutel kan laten bijmaken. Zo weet u met zekerheid dat wanneer u een sleutel uitgeleend heeft die persoon geen sleutel kan laten bijmaken.

                              evva 3ks veiligheidscilinder                   sleutel veiligheidscilinder


Veiligheidssloten vervangen is niet gemakkelijk. Als je veiligheidssloten wilt vervangen, raadpleeg dan een slotenmaker die de kneepjes van het vak kent. Een slotenmaker weet beter dan jijzelf hoe je veiligheidssloten moet vervangen. Wanneer je de slotenmaker contacteert kan je best de afmetingen van je veiligheidssloten doorgeven . Wij zullen dan bij jou langskomen om de perfecte veiligheidssloten te plaatsen, te herstellen en te repareren.

Met ons team van ervaren slotenmakers staan we reeds meer dan 10 jaar ononderbroken klaar om u dag en nacht te helpen met uw sloten problemen.

Preventie tegen inbraakgolven is ook geen overbodige luxe. Groep EuroLock voorziet uw woning of kantoor efficiënt van camerabewaking, toegangscontrole, alarminstallaties en inbraakwerende deuren en ramen. Wees dieven te snel af met de inbraakbeveiliging van Groep EuroLock!

Onze showroom te Mechelen, Adegemstraat 45.

 

 

  

De slotenmaker/schrijnwerker en beveiligingsspecialist van België

Groep Eurolock inbraakbeveiliging 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale website nml. www.euro-web.be. 

Wij staan voor eerlijkheid, transparantie en snelle adequate oplossingen.

Eerlijkheid

° wij staan steeds open voor eerlijke concurrentie, dit is onze drijfveer om steeds te verbeteren  

° bij ons gebeurt alles via een geregistreerd systeem waardoor wij voor al onze klanten een factuur kunnen opmaken. Met deze factuur kunnen onze klanten genieten van 50% teruggave via de belastingen.

° wij werken alleen met geregistreerde medewerkers

° wij werken met bancontact zodat u bij deze handeling nog een extra bewijs van betaling krijgt

Transparantie

° wij zijn één van de weinige slotenmakers die al hun prijzen op hun site vermelden, zowel de producten alsook de werkuren en verplaatsingen worden bij ons voor iedereen vermeld (zie hersteldienst schrijnwerk)

° wij zijn een slotenmaker dat één verplaatsingstarief hanteert in gans België 

Snelle adequate oplossingen

° snelle oplossingen kunnen we bieden door onder andere modulaire producten aan te bieden. Zo kunnen we een op maat gemaakte oplossing bieden.

Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen die zich houden aan onze waarden. Deze ploeg van mensen zijn onze drijfveer om er steeds weer voor te gaan.

Veel slotenmakers zijn begonnen uit de noodzaak van het verminderde werk in de schoenmakerij, Groep EuroLock is opgestart vanuit de visie voor beveiliging. Veel mensen stellen beveiliging als extra sloten op deuren en ramen en sommige mensen zien alarminstallaties als woningbeveiliging. Groep EuroLock staat voor totaalbeveiliging.

U kan ons ook vinden via:

logo 1207

 

Offerte veiligheidssloten vervangen

Ben je van plan om veiligheidssloten te vervangen? Je wilt ongetwijfeld weten wat dit betekent voor je portemonnee. Wat zijn de veiligheidssloten prijzen? Wel, de slotenmakers van Eurolock zullen vrijblijvend een offerte maken voor het vervangen van veiligheidssloten. Betalen hoef je hiervoor niet. Dat is slechts nodig wanneer onze slotenmakers de veiligheidssloten vervangen. Bovendien zal je bij Eurolock steeds de meest voordelige formule krijgen voor nieuwe veiligheidssloten.

Voordelen veiligheidssloten

Belangrijk: veiligheidssloten vervangen heeft vele voordelen. Inbrekers hebben zo minder kans om in te breken. Ze krijgen te maken met extra beveiling: veiligheidssloten. Je kan overal veiligheidssloten vervangen, zodat inbrekers helemaal geen kans krijgen om je huis binnen te geraken. Je kan zelf op meerdere plaatsen op de deur veiligheidssloten vervangen: meer veiliheid . Weet goed dat veiligheidssloten verouderen dus laat regelmatig je veiligheidssloten nakijken. Met goede veiligheidssloten is het afgelopen met inbrekers.