BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Veiligheidssloten

Wij kunnen uw veiligheids slot vervangen/plaatsen/beveiligen of u kan dit hieronder opzoeken en zelf installeren. Onze lokale ervaren vakmensen helpen u graag verder met een installatie op uw maat!

 

BEL NU 0800/99.203

 

 

U kan hierbij kiezen tussen een standaard cilinderslot, een standaard cilinder insteekslot, een veiligheidscilinderof een meerpunts insteekslot.  

 

cilinder iseo   insteekslot evva 3ks veiligheidscilinder   meerpuntslot


Met ons team van ervaren slotenmakers staan we reeds meer dan 15 jaar ononderbroken klaar om u dag en nacht te helpen met uw slot problemen. Maar daar stopt het niet mee, wij luisteren echt naar uw onderliggende veiligheidsbehoefte en zijn niet beperkt tot een slot of alarm om uw woning te beveiligen. Wij staan met meer dan 45 eigen medewerkers klaar over gans België om uw woning te beveiligen zoals jij wilt, is dit nu met een traliewerk, een veiligheidsslot, een veiligheidsdeur, een branddeur, een alarminstallatie, een geautomatiseerd hekwerk, een veilige sectionaalpoort, een camerabewaking, een uitgekiemde toegangscontrole, een veilig rolluik, een brandladder, ...

 

Wij zorgen al 15 jaar voor volgende zaken:

Slot vervangen - Sloten maken - Sloten openmaken - Sloten plaatsen - Sloten repareren - Deursloten herstellenDeursloten maken - Deursloten plaatsen - Deursloten vervangen - Cilindersloten maken - Cilindersloten plaatsen - Cilindersloten vervangen - Veiligheidssloten maken - Veiligheidssloten vervangen   

 

Slotenmaker Oost-Vlaanderen: 

Aalst - Deinze - Dendermonde - Gent Geraardsbergen - Oudenaarde - Ronse - Wetteren - Zelzate - Zottegem

Slotenmaker West-Vlaanderen: 

Blankenberge - Brugge - Ieper - Knokke-Heist - Kortrijk - Middelkerke - Nieuwpoort - Oostende - Waregem

Slotenmaker Antwerpen: 

Antwerpen - Brasschaat - Geel - Mechelen - Puurs - Wijnegem - Willebroek - Zwijndrecht

Slotenmaker Limburg: 

Genk - Hasselt - Lommel - Maasmechelen - Sint-Truiden - Tongeren

Slotenmaker Vlaams-Brabant: 

Affligem - Diest - Halle - Leuven -  Ternat - Vilvoorde - Zaventem

Slotenmaker Brussel: 

Anderlecht - Elsene - Etterbeek - Evere - Ganshoren - Jette - Koekelberg - Oudergem - Schaarbeek - Sint-Agatha-Berchem - Sint-Gillis - Sint-Jans-Molenbeek - Sint-Joost-ten-Node - Sint-Lambrechts-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Brussel - Ukkel - Vorst - Watermaal-Bosvoorde    

 

TEL: 0800 99 203 Groep EuroLock helpt u nu...  

Voordelen veiligheidssloten

Belangrijk: veiligheidssloten maken heeft vele voordelen. Inbrekers krijgen geen kans meer. Ze krijgen te maken met extra beveiling: deursloten. Je kan overal deursloten maken, zodat inbrekers helemaal geen kans krijgen om je huis binnen te geraken. Je kan zelf op meerdere plaatsen op de deur deursloten maken: voor extra veiligheid . Weet goed dat deursloten verouderen dus laat regelmatig je deursloten nakijken. Met goede deursloten ben je thuis weer op je gemak.

Deursloten maken

Deursloten maken is niet gemakkelijk. Als je deursloten wilt maken, raadpleeg dan een slotenmaker die de kneepjes van het vak kent. Een slotenmaker weet beter dan jijzelf hoe je deursloten moet maken. Wanneer je de slotenmaker contacteert kan je best de afmetingen van je deursloten opschrijven . Wij zullen dan bij jou langskomen om de perfecte deursloten te maken of te plaatsen.

TEL: 0800 99 203 Groep Eurolock helpt u verder

Met ons team van ervaren slotenmakers staan we reeds meer dan 15 jaar ononderbroken klaar om u dag en nacht te helpen met uw slot problemen. Maar daar stopt het niet mee, wij luisteren echt naar uw onderliggende veiligheidsbehoefte en zijn niet beperkt tot een slot of alarm om uw woning te beveiligen. Wij staan met meer dan 60 medewerkers klaar over gans België om uw woning te beveiligen zoals jij wilt, is dit nu met een traliewerk, een veiligheidsslot, een veiligheidsdeur, een branddeur, een alarminstallatie, een geautomatiseerd hekwerk, een veilige sectionaalpoort, een camerabewaking, een uitgekiemde toegangscontrole, een veilig rolluik, een brandladder, ...

collage beveiliging 

Bekijk alvast onze niche sites waar je meer info kan vinden over deze specifieke producten of neem nu contact met onze ploeg van dossierbeheerders die graag jullie oproep begeleiden tot een super resultaat!  

0800/99.203

 

De slotenmaker/schrijnwerker en beveiligingsspecialist van België

Groep Eurolock inbraakbeveiliging    

Wij staan voor eerlijkheidtransparantie en snelle adequate oplossingen.

Eerlijkheid

° wij staan steeds open voor eerlijke concurrentie, dit is onze drijfveer om steeds te verbeteren  

° bij ons gebeurt alles via een geregistreerd systeem waardoor wij voor al onze klanten een factuur kunnen opmaken. Met deze factuur kunnen onze klanten genieten van teruggave via de belastingen of van een gemeentelijke premie.

° wij werken alleen met eigen opgeleide ervaren medewerkers

° wij werken met bancontact zodat u bij deze handeling nog een extra bewijs van betaling krijgt

Transparantie

° wij zijn één van de weinige slotenmakers die al hun prijzen op hun site vermelden, zowel de producten alsook de werkuren en verplaatsingen worden bij ons voor iedereen vermeld (zie hersteldienst schrijnwerk)

° wij zijn een slotenmaker dat één verplaatsingstarief hanteert in gans België (zie prijzen slotenmaker)

Snelle adequate oplossingen

° snelle oplossingen kunnen we bieden door onder andere modulaire producten aan te bieden. Zo kunnen we een op maat gemaakte oplossing bieden.

Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen die zich houden aan onze waarden. Deze ploeg van mensen zijn onze drijfveer om er steeds weer voor te gaan.

Veel slotenmakers zijn begonnen uit de noodzaak van het verminderde werk in de schoenmakerij, Groep EuroLock is opgestart vanuit de visie voor inbraak- en brandbeveiliging. Veel mensen stellen beveiliging als extra sloten op deuren en ramen en sommige mensen zien alarminstallaties als woningbeveiliging. Groep EuroLock staat voor totaalbeveiliging in de ruime zin en alles met 1 gesprekspersoon, bel nu voor een afspraak met onze hoofdtechnieker.

0800/99.203 

  

U kan ons ook vinden via:

logo 1207

 

Offerte deursloten maken

Ben je van plan om deursloten te maken? Dan wil je natuurlijk graag weten hoeveel dit zal kosten. Wat zijn de deursloten prijzen? Wel, de slotenmakers van Eurolock zullen vrijblijvend een offerte maken voor het maken van deursloten. Een offerte is geheel gratis. Dat is slechts nodig wanneer onze slotenmakers de deursloten maken. Bovendien zal je bij Eurolock steeds de beste prijzen betalen voor nieuwe deursloten.

Ook deursloten vervangendeursloten plaatsen en deursloten repareren behoort tot de uitgebreide service van Eurolock.   

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over deursloten maken. 

 

logo yale  logo litto  logo iseo   logo nemef  logo evva  logo sobinco  logo buva  logo dom  BKS sloten  Wink Haus sloten  Lips sloten  FUHR sloten   logo abus  AXA sloten