BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Sloten repareren

Wij kunnen uw deur slot vervangen/plaatsen/beveiligen of u kan dit hieronder opzoeken en zelf installeren. Onze lokale ervaren vakmensen helpen u graag verder met een installatie op uw maat!

 

BEL NU 0800/99.203

 

 

U kan hierbij kiezen tussen een standaard cilinderslot, een standaard cilinder insteekslot, een veiligheidscilinderof een meerpunts insteekslot.  

 

cilinder iseo   insteekslot evva 3ks veiligheidscilinder   meerpuntslot


Met ons team van ervaren slotenmakers staan we reeds meer dan 15 jaar ononderbroken klaar om u dag en nacht te helpen met uw slot problemen. Maar daar stopt het niet mee, wij luisteren echt naar uw onderliggende veiligheidsbehoefte en zijn niet beperkt tot een slot of alarm om uw woning te beveiligen. Wij staan met meer dan 45 eigen medewerkers klaar over gans België om uw woning te beveiligen zoals jij wilt, is dit nu met een traliewerk, een veiligheidsslot, een veiligheidsdeur, een branddeur, een alarminstallatie, een geautomatiseerd hekwerk, een veilige sectionaalpoort, een camerabewaking, een uitgekiemde toegangscontrole, een veilig rolluik, een brandladder, ...

 

Wij zorgen al 15 jaar voor volgende zaken:

Slot vervangen - Sloten maken - Sloten openmaken - Sloten plaatsen - Sloten repareren - Deursloten herstellenDeursloten maken - Deursloten plaatsen - Deursloten vervangen - Cilindersloten maken - Cilindersloten plaatsen - Cilindersloten vervangen - Veiligheidssloten maken - Veiligheidssloten vervangen   

 

Slotenmaker Oost-Vlaanderen: 

Aalst - Deinze - Dendermonde - Gent Geraardsbergen - Oudenaarde - Ronse - Wetteren - Zelzate - Zottegem

Slotenmaker West-Vlaanderen: 

Blankenberge - Brugge - Ieper - Knokke-Heist - Kortrijk - Middelkerke - Nieuwpoort - Oostende - Waregem

Slotenmaker Antwerpen: 

Antwerpen - Brasschaat - Geel - Mechelen - Puurs - Wijnegem - Willebroek - Zwijndrecht

Slotenmaker Limburg: 

Genk - Hasselt - Lommel - Maasmechelen - Sint-Truiden - Tongeren

Slotenmaker Vlaams-Brabant: 

Affligem - Diest - Halle - Leuven -  Ternat - Vilvoorde - Zaventem

Slotenmaker Brussel: 

Anderlecht - Elsene - Etterbeek - Evere - Ganshoren - Jette - Koekelberg - Oudergem - Schaarbeek - Sint-Agatha-Berchem - Sint-Gillis - Sint-Jans-Molenbeek - Sint-Joost-ten-Node - Sint-Lambrechts-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Brussel - Ukkel - Vorst - Watermaal-Bosvoorde    

 

Voordelen sloten

Belangrijk: sloten repareren heeft vele voordelen. Je zal inbrekers sneller af zijn. Ze krijgen te maken met extra beveiling: sloten. Je kan overal sloten repareren, zodat inbrekers helemaal geen kans krijgen om je huis binnen te geraken. Je kan zelf op meerdere plaatsen op de deur sloten repareren: meer veiligheid . Weet goed dat sloten verouderen dus laat regelmatig je sloten nakijken. Met goede sloten heb je het minste kans op inbraken.

Zie ook onze website sloten-maker.be 

Over Eurolock

Bij Eurolock ben je aan het juiste adres voor het repareren van sloten. Dit is echter niet onze enige service. Wij zijn 24 op 24 uur bereikbaar en hebben de beste sloten professionals in huis. Wij staan voor de hele beveiliging van je huis: van sloten herstellen tot brandbeveiliging en inbraakbeveiliging!

Offerte sloten repareren

Ben je van plan om sloten te repareren? Dan wil je natuurlijk graag weten hoeveel dit zal kosten. Wat zijn de sloten prijzen? Wel, de slotenmakers van Eurolock zullen vrijblijvend een offerte maken voor het repareren van sloten. Je hoeft hiervoor helemaal niets te betalen. Dat is slechts nodig wanneer onze slotenmakers de sloten repareren. Bovendien zal je bij Eurolock steeds de meest voordelige formule krijgen voor nieuwe sloten.

Sloten repareren

Sloten repareren is niet gemakkelijk. Als je sloten wilt repareren, raadpleeg dan een slotenmaker die de kneepjes van het vak kent. Een slotenmaker weet beter dan jijzelf hoe je sloten moet repareren. Wanneer je de slotenmaker contacteert kan je best de afmetingen van je sloten noteren . Wij zullen dan bij jou langskomen om de perfecte sloten uit te kiezen, te plaatsen of te repareren.

Ook sloten herstellensloten plaatsen en sloten vervangen behoort tot de uitgebreide service van Eurolock. 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over sloten repareren.  

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .   

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.   

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.