BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Sloten plaatsen

Wij kunnen uw deur slot vervangen/plaatsen/beveiligen of u kan dit hieronder opzoeken en zelf installeren. Onze lokale ervaren vakmensen helpen u graag verder met een installatie op uw maat!

 

BEL NU 0800/99.203

 

 

U kan hierbij kiezen tussen een standaard cilinderslot, een standaard cilinder insteekslot, een veiligheidscilinderof een meerpunts insteekslot.  

 

cilinder iseo   insteekslot evva 3ks veiligheidscilinder   meerpuntslot


Met ons team van ervaren slotenmakers staan we reeds meer dan 15 jaar ononderbroken klaar om u dag en nacht te helpen met uw slot problemen. Maar daar stopt het niet mee, wij luisteren echt naar uw onderliggende veiligheidsbehoefte en zijn niet beperkt tot een slot of alarm om uw woning te beveiligen. Wij staan met meer dan 45 eigen medewerkers klaar over gans België om uw woning te beveiligen zoals jij wilt, is dit nu met een traliewerk, een veiligheidsslot, een veiligheidsdeur, een branddeur, een alarminstallatie, een geautomatiseerd hekwerk, een veilige sectionaalpoort, een camerabewaking, een uitgekiemde toegangscontrole, een veilig rolluik, een brandladder, ...

 

Wij zorgen al 15 jaar voor volgende zaken:

Slot vervangen - Sloten maken - Sloten openmaken - Sloten plaatsen - Sloten repareren - Deursloten herstellenDeursloten maken - Deursloten plaatsen - Deursloten vervangen - Cilindersloten maken - Cilindersloten plaatsen - Cilindersloten vervangen - Veiligheidssloten maken - Veiligheidssloten vervangen   

 

Slotenmaker Oost-Vlaanderen: 

Aalst - Deinze - Dendermonde - Gent Geraardsbergen - Oudenaarde - Ronse - Wetteren - Zelzate - Zottegem

Slotenmaker West-Vlaanderen: 

Blankenberge - Brugge - Ieper - Knokke-Heist - Kortrijk - Middelkerke - Nieuwpoort - Oostende - Waregem

Slotenmaker Antwerpen: 

Antwerpen - Brasschaat - Geel - Mechelen - Puurs - Wijnegem - Willebroek - Zwijndrecht

Slotenmaker Limburg: 

Genk - Hasselt - Lommel - Maasmechelen - Sint-Truiden - Tongeren

Slotenmaker Vlaams-Brabant: 

Affligem - Diest - Halle - Leuven -  Ternat - Vilvoorde - Zaventem

Slotenmaker Brussel: 

Anderlecht - Elsene - Etterbeek - Evere - Ganshoren - Jette - Koekelberg - Oudergem - Schaarbeek - Sint-Agatha-Berchem - Sint-Gillis - Sint-Jans-Molenbeek - Sint-Joost-ten-Node - Sint-Lambrechts-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Brussel - Ukkel - Vorst - Watermaal-Bosvoorde    

 

Over Eurolock

Bij Eurolock ben je aan het juiste adres voor het plaatsen van sloten. Maar dit is niet het enige waarvoor wij bekend staan. Wij zijn 24 op 24 uur bereikbaar en hebben de beste sloten professionals in huis. Wij staan voor de hele beveiliging van je huis: van sloten herstellen tot brandbeveiliging en inbraakbeveiliging!

Zie ook onze website sloten-maker.be

Voordelen sloten

Belangrijk: sloten plaatsen heeft vele voordelen. Inbrekers hebben zo minder kans om in te breken. Ze krijgen te maken met extra beveiling: sloten. Je kan overal sloten plaatsen, zodat inbrekers helemaal geen kans krijgen om je huis binnen te geraken. Je kan zelf op meerdere plaatsen op de deur sloten plaatsen: meer veiliheid . Weet goed dat sloten verouderen dus laat regelmatig je sloten nakijken. Met goede sloten ben je thuis weer op je gemak.

Offerte sloten plaatsen

Ben je van plan om sloten te plaatsen? Zal ik veel moeten uitgeven aan nieuwe sloten?. Wat zijn de sloten prijzen? Wel, de slotenmakers van Eurolock zullen vrijblijvend een offerte maken voor het plaatsen van sloten. Betalen hoef je hiervoor niet. Dat is slechts nodig wanneer onze slotenmakers de sloten plaatsen. Bovendien zal je bij Eurolock steeds de goedkoopste prijs krijgen voor nieuwe sloten.

Sloten plaatsen

Sloten plaatsen is niet gemakkelijk. Als je sloten wilt plaatsen, dan kan je best een professionele slotenmaker contacteren. Een slotenmaker weet beter dan jijzelf hoe je sloten moet plaatsen. Wanneer je de slotenmaker contacteert kan je best de afmetingen van je sloten noteren . Wij zullen dan bij jou langskomen om de perfecte sloten te plaatsen,  sloten te herstellen en te sloten te repareren.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over sloten plaatsen.   

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .   

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.   

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.