BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten - De ideale, ruimtebesparende oplossing voor uw garage

Een sectionaalpoort is een poort die bestaat uit verschillende afzonderlijke panelen die op elkaar aansluiten. Ze zijn aan elkaar gemonteerd met duurzame scharnieren, afgesloten met rubber van hoge kwaliteit.

Het grootste voordeel van een sectionaalpoort is ongetwijfeld de ruimte die u ermee bespaart! Sectionaalpoorten klappen naar boven toe, er is dus geen extra tegengewicht of bekabeling vereist aan de zijkanten. Dat is weeral wat extra ruimte die kan gebruikt worden voor andere zaken!

Geautomatiseerde of manuele sectionaalpoorten - aan u de keuze!

Waanneer u een sectionaalpoort laat installeren hebt u de keuze om ze te laten automatiseren (m.b.v. een motor) of ze manueel te laten. We raden onze klanten echter steeds aan om te opteren voor een gemotoriseerde sectionaalpoort. Praktisch gezien zal zulke sectionaalpoort u veel moeite besparen, dankzij de bijgeleverde afstandsbediening die zeer gebruiksvriendelijk is. Ook op het vlak van beveiliging is een geautomatiseerde sectionaalpoort een slimme keuze! Ze kunnen beveiligd worden met een numeriek buitenslot. In de motor is een noodmechanisme ingebouwd, zodat u de sectionaalpoort in noodgevallen steeds handmatig kan openen.

Manuele sectionaalpoorten hoeven niet in te boeten aan beveiliging: deze worden beveiligd met gecertificeerde cylindersloten, die handmatig te bedienen zijn.

Voor elke woning een sectionaalpoort!

Uw garagepoort is voor iedereen zichtbaar. Voorbijgangers, mensen die u op bezoek krijgt... Een van de eerste zichtbare delen van uw woning die ze te zien krijgen is hoogstwaarschijnlijk uw garagepoort. Daarom moet een sectionaalpoort niet alleen functioneel zijn, ze moet daarbovenop een esthetische meerwaarde bieden. Bij Eurolock heeft u de keuze uit sectionaalpoorten in verschillende kleuren en uitvoeringen. Voor elke soort woning, is er een bijpassende sectionaalpoort naar uw wensen! Meer informatie omtrent sectionaalpoorten vindt u in onze webshop.

Wenst u vrijblijvend meer informatie over sectionaalpoorten of heeft u vragen? Aarzel niet ons te contacteren, wij helpen u graag verder! 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.