BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Rolluiken prijslijst

Rolluiken prijslijst

inbraakwerende rolluiken: voorzetrolluik   Inbraakwerende rolluiken: inbouwrolluik    Inbraakwerende rolluiken: rolluik velux 

Rolluiken vervullen tal van belangrijke functies. Ze houden licht, lawaai en inbrekers buiten en de warmte en veilgheid van uw woning intact. Om extra aandacht te besteden aan veiligheid kan u kiezen voor inbraakwerende rolluiken.

Voorzetrolluiken

Rolluiken kan u in een woning inbouwen, indien deze daarop voorzien is. Bij een bestaande woning is het inbouwen van rolluiken vaak erg moeilijk en duur, daarom zijn voorzetrolluiken hier een interessant alternatief voor. Zoals de naam suggereert kan u deze rolluiken simpwelweg voor een raam plaatsen, zodat u slechts een beperkte investering moet doen.

Vindt u het plaatsen van rolluiken niet vanzelfsprekend? Dan kunnen we ook onze plaatsingsdienst aanraden.


Rolluiken prijslijst

Voor onze volledige rolluiken prijslijst kan u terecht op onze webshop Euro-Web. Hier kan u een overzicht vinden van ons volledige aanbod. Dit kan echter nogal onoverzichtelijk zijn door de grote hoeveelheid producten die we aanbieden. Daarom is het misschien beter om onze wizard voor rolluiken te gebruiken. Hiermee helpen we u met het vinden van de juiste afmetingen en de ideale rolluiken voor uw woning zonder tijd te verliezen!

Waarom Groep EuroLock?   

Met ons team van ervaren schrijnwerkers staan we reeds meer dan 10 jaar ononderbroken klaar om u dag en nacht te helpen met uw sloten problemen.

Preventie tegen inbraakgolven is ook geen overbodige luxe. Groep EuroLock voorziet uw woning of kantoor efficiënt van camerabewaking, toegangscontrole, alarminstallaties en inbraakwerende deuren en ramen. Wees dieven te snel af met de inbraakbeveiliging van Groep EuroLock!

  

De slotenmaker/schrijnwerker en beveiligingsspecialist van België

Groep Eurolock inbraakbeveiliging    

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben. 

 

Wij staan voor eerlijkheid, transparantie en snelle adequate oplossingen.

Eerlijkheid

° wij staan steeds open voor eerlijke concurrentie, dit is onze drijfveer om steeds te verbeteren  

° bij ons gebeurt alles via een geregistreerd systeem waardoor wij voor al onze klanten een factuur kunnen opmaken. Met deze factuur kunnen onze klanten genieten van 30% teruggave via de belastingen.

° wij werken alleen met geregistreerde medewerkers

° wij werken met bancontact zodat u bij deze handeling nog een extra bewijs van betaling krijgt

Transparantie

° wij zijn één van de weinige schrijnwerkers die al hun prijzen op hun site vermelden, zowel de producten alsook de werkuren en verplaatsingen worden bij ons voor iedereen vermeld (zie hersteldienst schrijnwerk)

° wij zijn een schrijnwerker dat één verplaatsingstarief hanteert in gans België 

Snelle adequate oplossingen

° snelle oplossingen kunnen we bieden door onder andere modulaire producten aan te bieden. Zo kunnen we een op maat gemaakte oplossing bieden.

Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen die zich houden aan onze waarden. Deze ploeg van mensen zijn onze drijfveer om er steeds weer voor te gaan.

Ook rolluiken automatiseren, rolluiken plaatsen en reparatie behoren tot de uitgebreide service van Groep Eurolock.