BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Prijzen alarmsystemen

Inbraak preventie

Elektronisch alarmsysteem inclusief camerabewaking

Een alarmsysteem is een belangrijk element van inbraak preventie. Het waarschuwt niet alleen als er een inbraak plaatsvindt, maar het is ook een afschrikmiddel voor potentiële dieven. Eurolock werkt samen met verschillende partners om hoogstaande producten aan te bieden en ervaring te bundelen. Hierdoor kunnen we de perfecte oplossing aanbieden

Prijzen alarmsystemen

Wij geloven in transparantie, daarom staan al onze prijzen duidelijk zichtbaar op onze website en webhop. Wilt u echter meer informatie dan enkel de prijzen van alarmsystemen? Dan kan u extra informatie vinden over onze bedrade en draadloze alarmsystemen of uw beveiligingsadviseur bezoeken.

Groep EuroLock helpt met de keuze van het juiste alarmsysteem

Om u te helpen met de keuze van het alarmsysteem dat bij uw woning, winkel of kantoor past, kan u beroep doen op ons team specifiek opgeleide vakmensen. Contacteer ons en samen zoeken we naar het alarmsysteem dat uw eigendommen en geliefden 100% beschermt.

Correcte installatie

De plaatsing van een alarmsysteem is erg belangrijk. Door een slechte installatie vergroot de kans op valse alarmen of erger. Een slechte plaatsing kan ervoor zorgen dat het alarmsysteem niet voldoende werkt wanneer het echt nodig is. Onze plaatsingsdienst is opgeleid om het alarmsysteem perfect te installeren en grondig te testen, waardoor we een goede werking kunnen garanderen.

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.