BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Parkeer systeem

 

Plan een duidelijk parkeer systeem

Voor een onderneming is het belangrijk aandacht te besteden aan het parkeer systeem. Werknemers en klanten moeten vlot binnen en buiten kunnen, maar hun auto's moeten beveiligd zijn en onbevoegden mogen niet zomaar het terrein betreden. Een goed parkeer systeem is dus meer dan enkel slagbomen en een badgelezer, het omvat ook de beveiliging van uw eigendommen.

Automatische poort of automatische slagbomen?

Automatische slagbomen

Een eerste vraag die zich stelt is de keuze voor een volledige poort of enkel slagbomen. Een poort verbruikt meer elektriciteit, maar biedt een betere beveiliging. Automatische slagbomen verbruiken dan weer minder en gaan sneller open. Beide systemen hebben hun voordelen, het is afhankelijk van uw specifieke situatie welk systeem de meeste voordelen biedt.

Toegangscontrole en parlofonie

Een veel gebruikte vorm van toegangscontrole voor ondernemingen is badgecontrole. Met badgecontrole is er geen nood aan contact tussen de lezer en de kaart, waardoor het eenvoudig is vanuit een wagen. Daarnaast is ook parlofonie nodig om klanten en gasten toegang te geven tot het terrein indien nodig en ook werknemers die hun badge vergeten zijn natuurlijk.

Een groot voordeel van badgecontrole is de data die ter beschikking is. Zo weet u wie er wanneer binnen-en buiten gegaan is. Daarnaast is het eenvoudig om één badge te geven voor het parkeer systeem én toegang tot de gebouwen.

Parkeer systeem op maat

Wilt u advies voor het ideale parkeer systeem op maat van uw onderneming? Vul dan ons contactformulier in en geniet van onze jarenlange ervaring!

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.