BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Kosten rolluik

Prijzen rolluiken

Hoevel kost een inbouwrolluik?

Een rolluik moet niet veel kosten. Indien u aan een nieuwbouw begint, kan u rolluiken integreren in de plannen. Voor een bestaand huis kiest u best voor voorzetrolluiken om overlast en onnodige kosten te vermijden. De kosten van een rolluik op maat van uw woning kan u eenvoudig berekenen met onze wizard.


Kosten rolluiken herstellen

Een rolluik herstellen kan redelijk wat kosten. Veel schrijnwerkers zijn niet duidelijk over de prijzen die ze zullen aanrekenen, waardoor u voor onaangename verrassingen kan staan. Bij Eurolock zijn we duidelijk over de kosten die we aanrekenen. Bekijk de voorwaarden van onze hersteldienst en u ziet meteen de verplaatsingskosten per provincie en het uurloon van onze vakmensen.

Kosten rolluik beveiliging

Rolluiken kunnen ook helpen bij de beveiliging van uw woning. Voor de kosten van rolluik beveiliging of meer informatie kan u ons steeds contacteren of onze website doorzoeken middels onderstaande links.

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.