BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Brandkasten

Klik hier voor de kluizenconfigurator

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203 of bel op ons lokaal nummer.

 

 

 

Voordelen brandkasten

Brandkasten hebben verschillende voordelen. Ze geven bescherming tegen inbraak/diefstal en/of brand. Hierdoor worden sleutels, geld, persoonlijke, waardevolle items, belangrijke papieren, back-ups van digitale datagegevens(computer, camera,...) en andere zaken beschermd. Je kan deze verkrijgen in verschillende maten van klein naar groot, alsook in verschillende gradaties van beveiliging tegen brand en/of diefstal.

 

Verschillende brandkasten

Naargelang je wens om uw bezittingen te beschermen kan je kiezen uit verschillende brandkasten die aangepast zijn aan je persoonlijke behoeftes en beschikbaar zijn in ons aangeboden gamma van brandkasten. Onder andere wapenbrandkasten, beschermen uw wapens en/of munitie van verschillende calibers. Brandbrandkasten zijn er in verschillende vormen en gradaties in tijd en warmteverschil. Afstortbrandkasten voor bescherming van je geldbezitting. Meubelbrandkasten voor het uit het zicht te plaatsen van je brandkast in je meubel als extra bescherming. Mini brandkast beschermt je kleine spullen. Archiefkast beschermt de inhoud van jaren die niet verloren mag gaan. Sleutelkast beschermt je sleutel of verschillende sleutels zodat ze niet in de verkeerde handen terecht komen. Datasafe beschermt je computer/datagegevens.

 

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203 of bel op ons lokaal nummer.

 

 

Over Groep EuroLock

Bij Groep EuroLock kan je deze verschillende brandkasten verkrijgen. Door onze communicatie en het uitwisselen van informatie met en door de klant komen wij tot een gewenste brandkast die aangepast is aan uw behoeftes.

 

Aankoop brandkast

Interesse in het aankopen van een brandkast? Dan kan je steeds informatie en prijzen verkrijgen via Groep EuroLock. Door contact met ons op te nemen verstrekken wij je informatie. Ook kan je onze showroom komen bezichtigen dit gratis en zonder enige aankoopverplichtingen. Onze techniekers kunnen ook gratis uw brandkast komen leveren indien deze zwaarder is dan 70kg. Maar je kan de bestelling ook steeds afhalen op ons bedrijf waardoor je van verzendingskosten afziet.

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten. 


Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben. 

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203 of bel op ons lokaal nummer.