BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Kassakluis

Klik hier voor de kluizenconfigurator

Kassakluis kopen

Waarom een kassakluis kopen? Eenvoudig: overtollig briefgeld in de kassa kan meteen afgestort worden. Zo blijft het niet de hele dag open en bloot in de kassalade slingeren, waar het voor iedereen zichtbaar is. Zo worden eventuele gelegenheidsdieven niet verleid om in de kassa te graaien.

Ook (gewapende) overvallen kunnen worden vermeden, want overvallers zien nooit grote sommen in de kassa zitten bij eventuele verkenningen. Een hele geruststelling voor werknemers en werkgevers van supermarkten, horecazaken, pompstations, bakkerijen, ...

 

Werking kassakluis

Een kassakluis (vaak ook afstortkluis, depositobox, cashbox, geldkluis of autokluis genoemd) is een stevig, stalen opbergvak dat op een snelle, eenvoudige en efficiënte manier aan de kassa wordt bevestigd.

Hoe wordt de kassakluis eigenlijk gebruikt?

  • 1. De kassier stort overtollig kassageld in de kassakluis.
  • 2. Het geld zit veilig in de kassakluis, uit het zicht van dieven.
  • 3. Alleen de winkeleigenaar/verantwoordelijke kan de kassakluis met solide (dubbel) cilinderslot en/of cijferslot of tijdslot openen.

Een kassakluis kopen bij Groep EuroLock? Dat biedt staalharde voordelen

Elk winkel of zaak is uniek. De sommen in een kassa kunnen sterk verschillen, soms kan een verantwoordelijke de kassa's niet dagelijks ledigen, soms vergroot de indeling van een zaak de kans op diefstallen, ...

Een kassakluis kopen doet u dus niet zomaar. Het advies van een beveiligingsexpert kan hierbij van goudwaarde zijn. Da's meteen ook de filosofie van Eurolock. Deze specialisten luisteren eerst naar uw noden en brengen uw zaak in kaart, zodat ze u de beste oplossing uit hun uitgebreide en hoogkwalitatieve aanbod aan kassakluizen kunnen aanbevelen.

U wilt een kassakluis kopen?

Bekijk dan eerst ons gamma, bel gratis 0800 99 203 of mail ons.

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.