BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Sluitplan

TEL: 0800 99 203 Slotencentrale - Eurolock helpt u nu...

Voordelen sluitplan

Slotencentrale - Eurolock zorgt voor uw sluitplan en kan dit zeer snel leveren omdat wij alle sluitingen zelf berekenen en zelf monteren. Deze voordelen zijn uniek in de ijzerwaren handel.

Een gemaakt sluitplan kan ingegeven worden in het aangemaakte grid. Dit met langs de ene zijde de gebruikers en langs de andere zijde de deuren. Zo kan men gemakkelijk de gebruiker aanduiden die in bepaalde deuren mag binnen kunnen.

Een sluitplan opstellen dit wil zeggen dat bv. een appartementsgebouw iedereen met zijn eigen sleutel de inkomdeur kan openen en met diezelfde sleutel ook zijn eigen appartementsdeur kan openen, maar niet het appartement van de buren. En eventueel, wanneer het aantal personen dat toegang heeft tot de kelder beperkt is, de kelderdeur ook te voorzien van een veiligheidscilinder waar dan enkel deze beperkte groep met hun sleutel binnen kan. Dus geen vervelende grote sleutelbos meer. 

Belangrijk: cilindersloten maken heeft vele voordelen. Inbrekers krijgen geen kans meer. Ze krijgen te maken met extra beveiling: deursloten. Je kan overal deursloten maken, zodat inbrekers helemaal geen kans krijgen om je huis binnen te geraken. Je kan zelf op meerdere plaatsen op de deur deursloten maken: voor extra veiligheid . Weet goed dat deursloten verouderen dus laat regelmatig je deursloten nakijken. Met goede deursloten ben je thuis weer op je gemak.

Klik hier voor de uitleg van de leverancier.

 

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203

 

  

 

Sluitplan maken

Een sluitplan maken is niet gemakkelijk. Als je een sluitplan wilt opstellen, raadpleeg dan een slotenmaker die de kneepjes van het vak kent. Een slotenmaker weet beter dan jijzelf hoe je een sluitplan opstelt. Wanneer je de slotenmaker contacteert, kan je best de gebruikers en de hoeveelheid deursloten opschrijven . Wij zullen dan bij jou langskomen om het sluitplan te plaatsen, enkel leveren is ook mogelijk. 

 

Met ons team van ervaren slotenmakers staan we reeds meer dan 35 jaar ononderbroken klaar om u dag en nacht te helpen met uw slot problemen. Maar daar stopt het niet mee, wij luisteren echt naar uw onderliggende veiligheidsbehoefte en zijn niet beperkt tot een slot of alarm om uw woning te beveiligen. Wij staan met meer dan 10 medewerkers klaar over gans België om uw woning te beveiligen zoals jij wilt, is dit nu met een traliewerk, een veiligheidsslot, een veiligheidsdeur, een branddeur, een geautomatiseerd hekwerk, een veilige sectionaalpoort, een camerabewaking, een uitgekiemde toegangscontrole, ...

collage beveiliging 

Bekijk alvast onze niche sites waar je meer info kan vinden over deze specifieke producten of neem nu contact met onze ploeg van dossierbeheerders die graag jullie oproep begeleiden tot een super resultaat!  

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203

 

 

In onze showrooms te Gent, Poortakkerstraat 41B(bij Flanders Expo) en Herenthout, Herentalsesteenweg 39A (Antwerpen) kan je veel van onze producten komen bekijken en een afspraak maken met onze hoofdtechniekers om langs te komen en in uw woning sommige producten te laten implementeren.

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203

 

 

De slotenmaker/schrijnwerker en beveiligingsspecialist van België

Groep Eurolock inbraakbeveiliging    

Wij staan voor eerlijkheidtransparantie en snelle adequate oplossingen.

Eerlijkheid

° wij staan steeds open voor eerlijke concurrentie, dit is onze drijfveer om steeds te verbeteren  

° bij ons gebeurt alles via een geregistreerd systeem waardoor wij voor al onze klanten een factuur kunnen opmaken. Met deze factuur kunnen onze klanten genieten van teruggave via de belastingen of van een gemeentelijke premie.

° wij werken alleen met eigen opgeleide ervaren medewerkers

° wij werken met bancontact zodat u bij deze handeling nog een extra bewijs van betaling krijgt

Transparantie

° wij zijn één van de weinige slotenmakers die al hun prijzen op hun site vermelden, zowel de producten alsook de werkuren en verplaatsingen worden bij ons voor iedereen vermeld (zie hersteldienst schrijnwerk)

° wij zijn een slotenmaker dat één verplaatsingstarief hanteert in gans België (zie prijzen slotenmaker)

Snelle adequate oplossingen

° snelle oplossingen kunnen we bieden door onder andere modulaire producten aan te bieden. Zo kunnen we een op maat gemaakte oplossing bieden.

Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen die zich houden aan onze waarden. Deze ploeg van mensen zijn onze drijfveer om er steeds weer voor te gaan.

Veel slotenmakers zijn begonnen uit de noodzaak van het verminderde werk in de schoenmakerij, Groep EuroLock is opgestart vanuit de visie voor inbraak- en brandbeveiliging. Veel mensen stellen beveiliging als extra sloten op deuren en ramen en sommige mensen zien alarminstallaties als woningbeveiliging. Groep EuroLock staat voor totaalbeveiliging in de ruime zin en alles met 1 gesprekspersoon, bel nu voor een afspraak met onze hoofdtechnieker.

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203

 

 

  

 

U kan ons ook vinden via:

logo 1207

 

Offerte cilindersloten maken

Ben je van plan om deursloten te laten maken? Dan wil je natuurlijk graag weten hoeveel dit zal kosten. Wat zijn de deursloten prijzen? Wel, de slotenmakers van Eurolock zullen vrijblijvend een offerte maken voor het maken van deursloten. Een offerte is geheel gratis. Bovendien zal je bij Eurolock steeds de beste prijzen betalen voor een sluitplan.  

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over deursloten maken. 

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203