BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Toegangscontrole systemen

Toegangscontrole: wie dient waar toegang te krijgen?

Een codeklavier, vingerafdruklezer of mifare badgelezer (mifare chips worden gebruikt in ‘contactloze kaarten', ­waarbij de chip dus letterlijk geen contact hoeft te maken om een actie uit te voeren). En dit stand alone of voor een netwerk. Toegangscontrole is een breed begrip en kan bijgevolg eenvoudig of heel uitgebreid zijn.

Maar door de jarenlange ervaring van Groep EuroLock met al deze specifieke producten hoeft u daar niet van wakker te liggen. Wij zorgen ervoor dat u kan kiezen wie, waar en op welk tijdstip ergens toegang dient te verkrijgen. Alle bedieningen zijn compatibel met alle sloten en/of automatisaties die uitgebreid aan bod komen in de Groep EuroLock.  

Codeklavier FAAC


Codeklavieren kunnen gemakkelijk aangepast worden en daardoor is dit ook een goede manier van uw toegang onder controle te houden. Wij hebben gekozen om als standaard een FAAC codeklavier omdat deze betrouwbaar en stevig in elkaar zit, deze codeklavieren kunnen gemakkelijk buiten geplaatst worden zelfs aan de kust.

Specificaties zijn; - Anti-vandalisme codeklavier - Tot 4 verschillende codes - Incl. schakeleenheid - Led-aanduiding en verlichting op klavier

            

codeklavier
                                     

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203

 

Sluitplan met veiligheidscilinders EVVA


Sleutels en sloten zijn het meest gekende toegangscontrole systeem, wij zijn daarom zeer snel in het opmaken van sluitplannen of gelijksluitende sloten. Een sluitplan is een vooraf gespecifieerd plan dat toelaat dat de ene persoon met zijn sleutel in bepaalde deuren binnen kan en de andere persoon dan weer niet. Bijna alle mogelijkheden zijn mogelijk, je kan er alle mogelijkheden met bedenken. EVVA is een systeem dat andere merken in de kou laat staan qua betrouwbaarheid en mogelijkheden.

 

 

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203

 

 

Badge controle


Badge controle is meestal een toegangscontrole systeem die in bedrijven gebruikt wordt en dit in combinatie met een sluitplan, wij kunnen door een badgecontrole zien wie wanneer binnen gekomen is en eventueel ook buitengegaan is. Deze controle maakt het ook mogelijk om dus personen vanaf of tot een bepaald uur toegang te verlenen tot bepaalde ruimtes.    

Salto toegangscontrole

 

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203

 

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale website nml. www.euro-web.be