BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Beveiliging deur

Beveilig je deur met een veiligheidscilinder 

De wagens van de techniekers van Slotencentrale - Eurolock zijn uitgerust met veiligheidscilinders van de beste kwaliteit. Zij hebben op die manier niet alleen de mogelijkheid uw bestaande cilinder te vervangen door een veiligheidscilinder, waarvan het formaat ter plaatse aangepast wordt aan uw deur, maar kunnen ook meerdere deuren gelijksluitend maken tot inbraakwerende deuren, wat wil zeggen dat met éénzelfde sleutel meerdere deuren geopend kunnen worden. Omdat deze cilinders altijd uniek zijn zal de technieker deze cilinders ter plaatse stiften wat u de garantie geeft dat er niemand dezelfde sleutel kan hebben.

Deze veiligheidssleutels worden steeds geleverd met een certificaat. Dit certificaat wordt opgesteld aan de hand van de gegevens van uw identiteitskaart waardoor u en alleen u een sleutel kan laten bijmaken. Zo weet u met zekerheid dat wanneer u een sleutel uitgeleend hebt, die persoon geen sleutel kon laten bijmaken. Dit systeem van inbraakbeveiliging geeft u ook de mogelijkheid een volledig sluitplan op te stellen. Dit wil zeggen dat bv. een appartementsgebouw iedereen met zijn eigen sleutel de inkomdeur kan openen en met diezelfde sleutel ook zijn eigen appartementsdeur kan openen, maar niet het appartement van de buren. En eventueel, wanneer het aantal personen dat toegang heeft tot de kelder beperkt is, de kelderdeur ook te voorzien van een veiligheidscilinder waar dan enkel deze beperkte groep met hun sleutel binnen kan. Dus geen vervelende grote sleutelbos meer. 

                             Beveiliging deur                   Beveiliging deur

  


Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203


Veiligheidsbeslag

Een veiligheidscilinder kan best geplaatst worden in combinatie met een veiligheidsrozas of veiligheidsbeslag. Veiligheidsbeslag beschermt het cilinderslot tegen uittrekken, afbreken, lockpicking en andere manipulaties. Het deurbeslag wordt door onze techniekers met lange schroeven langs de binnenzijde van de deur, dwars door de deur, gemonteerd zodanig dat aan de buitenzijde geen schroeven te zien zijn en dus niet kan gedemonteerd worden langs de buitenzijde. De op maat gemaakte cilinder mag niet meer dan 3mm uit het beslag uitsteken. Als veiligheidsbeslag bestaat er een veiligheidsrozet of langschild. De technieker zal ter plaatse, in samenspraak met u, kiezen voor de beste oplossing. We bieden verschillende veiligheidsbeslagen of veiligheidsrozetten aan die variëren in kleur zodanig dat wij ook voor uw deur een oplossing kunnen bieden die niet alleen veilig is maar ook mooi oogt.

    veiligheidsrozet zwart                  veiligheidsbeslag         veiligheidsrozas          

 

    


Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203


Veiligheids meerpunt

Een meerpuntsluiting is de oplossing die veiligheid en gemak op inventieve wijze combineert. Deze veiligheidssloten vergrendelen de deur op meerdere plaatsen in het deurkader. Onze techniekers/slotenmakers kunnen al uw buitendeuren voorzien van een veiligheids-meerpuntsluiting. De sluiting wordt meestal afgewerkt met een volledige op maat gemaakte tegenplaat. De nachtschoten, de onderdelen die met het draaien van de sleutel de deur vastzetten, dienen steeds uit de deur te schuiven en niet op en neer te gaan. Een meerpunt sluiting is inbraakvertragend omdat er op meerdere plaatsen een hechting in het kader is. Maar het blijft eenvoudig in gebruik en het neemt alle speling in de hoeken van de deur weg. Dit is de beste manier om uw deur mechanisch te beveiligen en het blijft onzichtbaar, wat wil zeggen dat het uitzicht van uw deur niet zal veranderen. Door dit slot in een kit aan te bieden kunnen wij er zeker van zijn dat we een uitgebreide deurbeveiliging geïnstalleerd hebben. Om u de nodige transparantie te geven worden deze kits aangeboden aan een vaste prijs waar de werkuren inbegrepen zijn, zo weet u steeds wat u zal krijgen voor uw geld.

Een kit meerpunt slot bevat:

  • Een veiligheidscilinder die u uw deur beschermt tegen uitboren of pikken.

  • Een veiligheidsbeslag die uw cilinder beschermt tegen afbreken of uittrekken.

  • Een vijfpuntssluiting die dicht gaat met één nachtschot, 4 bijkomende uitschuivende grendelsluitingen (onder en bovenaan).

  • Een door ons op maat gemaakte sluitplaat die uw deur beschermt tegen het forceren met een koevoet.

  evva 3ks veiligheidscilinder                veiligheidsbeslag rond              meerpuntslot                   hoeksluitplaat

 


Waarom kiezen voor Slotencentrale - Eurolock?

  

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203

 

 

Met ons team van ervaren slotenmakers staan we reeds meer dan 35 jaar ononderbroken klaar om u dag en nacht te helpen met uw sloten problemen.

Preventie tegen inbraakgolven is ook geen overbodige luxe. Groep EuroLock voorziet uw woning of kantoor efficiënt van camerabewaking, toegangscontrole, alarminstallaties en inbraakwerende deuren en ramen. Wees dieven te snel af met de inbraakbeveiliging van Slotencentrale - Eurolock!

 

  

 

De slotenmaker/schrijnwerker en beveiligingsspecialist van België

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be.

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van eigen vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.

 

Wij staan voor eerlijkheid, transparantie en snelle adequate oplossingen.

Eerlijkheid

° wij staan steeds open voor eerlijke concurrentie, dit is onze drijfveer om steeds te verbeteren  

° bij ons gebeurt alles via een geregistreerd systeem waardoor wij voor al onze klanten een factuur kunnen opmaken. Met deze factuur kunnen onze klanten genieten van eventuele tegemoetkoming via de verzekering.

° wij werken alleen met opgeleide eigen medewerkers

° wij werken met bancontact, visa en mastercard zodat u bij deze handeling nog een extra bewijs van betaling krijgt

Transparantie

° wij zijn één van de weinige slotenmakers die al hun prijzen op hun site vermelden, zowel de producten alsook de werkuren en verplaatsingen worden bij ons voor iedereen vermeld (zie hersteldienst schrijnwerk)

° wij zijn een slotenmaker dat één verplaatsingstarief hanteert in gans België 

Snelle adequate oplossingen

° snelle oplossingen kunnen we bieden door onder andere modulaire producten aan te bieden. Zo kunnen we een op maat gemaakte oplossing bieden.

Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen die zich houden aan onze waarden. Deze ploeg van mensen zijn onze drijfveer om er steeds weer voor te gaan.

Veel slotenmakers zijn begonnen uit de noodzaak van het verminderde werk in de schoenmakerij, Slotencetrale - Eurolock is opgestart vanuit de visie van inbraak- en brandbeveiliging. Veel mensen stellen beveiliging als extra sloten op deuren en ramen en sommige mensen zien alarminstallaties als woningbeveiliging. Slotencentrale - Eurolock staat voor totaalbeveiliging.

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203