BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Inbraakbeveiliging en brandbeveiliging

Inbraakbeveiliging en brandbeveiliging, een noodzaak?

Zeker en vast! In 2010 waren er maar liefst 62654 inbraken in Belgische woningen. Dit betekent een kans van 1,32 op 100 huizen. De kans dat er bij u wordt ingebroken is dus zeer reëel. De politie tracht via een geïntegreerde aanpak dit probleem de kop in te drukken maar zoals u weet, kan de politie niet overal tegelijkertijd zijn. Ook qua branden liegen de cijfers er niet om, maar liefst 10.000 branden per jaar.

Als aan de Belg gevraagd wordt hoe ze denken over inbraak- en brandpreventie, is slechts een gering deel ermee bezig (bij brandpreventie slechts 2% van alle Belgen!). Toch kan u zich veel problemen, kosten en verdriet besparen door enkele voorzorgsmaatregelen te treffen. Groep Eurolock kan u hierbij helpen: van een simpele rookmelder tot een volledig alarmsysteem!

Waarom kiezen voor inbraakbeveiliging?

Om met een gerust gemoed de deur achter u dicht te kunnen doen!

Steeds meer mensen worden het slachtoffer van inbraken, home invasions en home jackings, enzovoort. De inbrekers gaan daarbij steeds driester te werk waardoor u dus niet alleen gevaar loopt voor uw eigendom maar ook voor uw eigen leven en dat van uw gezin.

Groep Eurolock biedt verschillende oplossingen voor inbraakbeveiliging:

Inbrekers richten zich vooral op woningen en bedrijven die duidelijk niet of slecht beveiligd zijn. Een alarmsysteem heeft dus naast een beveiligend, ook een afschrikwekkend (preventief) effect.

Kom eens praten met één van onze beveiligingsadviseurs. Hij kan u de beste oplossing op maat bieden! Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Waarom kiezen voor brandbeveiliging

Een simpele rookmelder kan uw leven al redden! Maar brandbeveiliging is niet alleen belangrijk voor particulieren, maar ook voor bedrijven. De financiële en materiële schade door branden loopt jaarlijks fors op. Om uzelf de miserie te besparen, is brandbeveiliging noodzakelijk.

Groep Eurolock tracht een totaalconcept aan brandbeveiliging te bieden. Uiteraard staat het u ook vrij om voor slechts één product (of voor een combinatie) van onze volgende producten te kiezen:

Waarom kiezen voor Groep EuroLock?

Met ons team van ervaren slotenmakers staan we reeds meer dan 10 jaar ononderbroken klaar om u dag en nacht te helpen met uw sloten problemen.

Preventie tegen inbraakgolven is ook geen overbodige luxe. Groep EuroLock voorziet uw woning of kantoor efficiënt van camerabewaking, toegangscontrole, alarminstallaties en inbraakwerende deuren en ramen. Wees dieven te snel af met de inbraakbeveiliging van Groep EuroLock!

.    

  

De slotenmaker/schrijnwerker en beveiligingsspecialist van België

Groep Eurolock inbraakbeveiliging 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale website nml. www.euro-web.be

Wij staan voor eerlijkheid, transparantie en snelle adequate oplossingen.

Eerlijkheid

° wij staan steeds open voor eerlijke concurrentie, dit is onze drijfveer om steeds te verbeteren  

° bij ons gebeurt alles via een geregistreerd systeem waardoor wij voor al onze klanten een factuur kunnen opmaken. Met deze factuur kunnen onze klanten genieten van 50% teruggave via de belastingen.

° wij werken alleen met geregistreerde medewerkers

° wij werken met bancontact zodat u bij deze handeling nog een extra bewijs van betaling krijgt

Transparantie

° wij zijn één van de weinige slotenmakers die al hun prijzen op hun site vermelden, zowel de producten alsook de werkuren en verplaatsingen worden bij ons voor iedereen vermeld (zie hersteldienst schrijnwerk)

° wij zijn een slotenmaker dat één verplaatsingstarief hanteert in gans België 

Snelle adequate oplossingen

° snelle oplossingen kunnen we bieden door onder andere modulaire producten aan te bieden. Zo kunnen we een op maat gemaakte oplossing bieden.

Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen die zich houden aan onze waarden. Deze ploeg van mensen zijn onze drijfveer om er steeds weer voor te gaan.

Veel slotenmakers zijn begonnen uit de noodzaak van het verminderde werk in de schoenmakerij, Groep EuroLock is opgestart vanuit de visie voor beveiliging. Veel mensen stellen beveiliging als extra sloten op deuren en ramen en sommige mensen zien alarminstallaties als woningbeveiliging. Groep EuroLock staat voor totaalbeveiliging.

Inbraakbeveiliging en brandbeveiliging: fiscaal voordeel

Wist u trouwens dat inbraakbeveiliging en brandbeveiliging u een mooi fiscaal voordeel kan opleveren?

“Indien u door ons als erkend plaatser verschillende brand- of inbraakbeveiligingen laat plaatsen aan uw privéwoonst dan kan u voor 50% belastingsvermindering krijgen en met een max. van 712 €. Of voor bedrijven kan er een fiscaal attest afgeleverd worden voor 120,5 % aftrekbaarheid.”

Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie omtrent inbraakbeveiliging en –preventie en brandbeveiliging en –preventie.