BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Inbraakbeveiliging belastingvermindering

Belastingvermindering voor inbraakbeveiliging

Voor de aankoop van inbraakbeveiliging maakt u kans op een belastingvermindering. Er zijn echter verschillende voorwaarden verbonden aan deze belastingvermindering voor inbraakbeveiliging. We leggen een aantal van deze voorwaarden aan u uit, indien u nog met verdere vragen zit over dit onderwerp kan u ons steeds contacteren.

Wie heeft er recht op belastingvermindering voor inbraakbeveiliging?

De belastingvermindering voor inbraakbeveiliging is geldig voor een huiseigenaar, maar ook voor een huurder of pachter. U moet op het moment dat u een definitief contract met een aannemer aangaat de woning huren of huiseigenaar zijn. Als huurder moet het huurcontract op uw naam staan én moet u zelf de uitgaven voor inbraakbeveiliging hebben gedaan.

Welke uitgaven geven recht op een belastingvermindering?

Enkel inbraakbeveiliging geïnstalleerd door een erkende aannemer zoals Euro-Lock geven recht op belastingvermindering. Voor de plaatsing van een alarmsysteem moet de onderneming ook erkend zijn als beveiligingsonderneming.

30% van de uitgaven geven recht op belastingvermindering, in sommige gevallen zoals een elektrische garagepoort met anti-ophefsysteem is dit slechts 25%. Enkele voorbeelden van uitgaven voor inbraakbeveiliging die recht geven op 30% belastingvermindering zijn inbraakwerend glas, beveiligingssystemen voor deuren, ramen, rolluiken  en nog veel meer.

 

Ook belastingvermindering voor brandbeveiliging

Ook brandwerende deuren en brandblussers kunnen recht geven op een belastingvermindering. Rookmelders en rookdetectoren hebben dit recht dan weer niet. Ook hier moet de plaatsing gebeuren door een erkend aannemer. 

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben. 

                   

Voor specifieke vragen kan u ons steeds contacteren. We geven u altijd een professioneel antwoord en advies!