BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Huis beveiligen

Huis beveiligen tegen diefstal

Een huis beveiligen tegen diefstal start met inbraak preventie.

Uw huis beveiligen tegen diefstal is een belangrijke stap richting een veilig gevoel in uw eigen huis. Er zijn tal van manieren om dit aan te pakken. Een complete beveiliging kiest echter voor een combinatie van verschillende technologieën. Zo kan u een alarmsysteem combineren met veligheidsdeuren en raambeveiliging om inbrekers een duidelijk signaal te geven dat uw woning beveiligd is.

Onze pagina over inbraakbeveiliging geeft u enkele tips en professioneel advies voor het beveiligen van uw huis tegen inbraak.  

Huis beveiligen tegen brand

Een brand is de nachtmerrie van vele ouders en huiseigenaars. Het leven van uw geliefden en uzelf is in gevaar, laat staan de ontelbare herinneringen en persoonlijke voorwerpen die schade zullen oplopen of zelfs vernietigd worden.

Een rookmelder is een belangrijke eerste stap om levens te redden. Het is ook een goedkope manier om uw geliefden te beschermen, maar het is slechts één van de mogelijkheden om uw huis te beveiligen tegen brand. Een rookmelder zal de schade niet beperken en de vlammen en rook niet tegenhouden.

Bekijk onze brandbeveiliging pagina voor alle mogelijkheden om uw huis te beveiligen tegen brand. Er zijn veel opties gaande van brandwerende deuren, compartimering tot brandladders en brandkoffers.

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.