BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

EuroLock garantie

Met Groep EuroLock zit je goed, hieronder de redenen :

- Wij werken met meer dan 25 eigen ervaren medewerkers, waaronder hoofdtechniekers en installateurs. Wij doen gemiddeld 3 plaatsingen en 20 interventies per dag. 

- Wij werken over gans België (onze hoofdtechniekers en installateurs zitten verspreid over alle provincies om u snel te kunnen dienen) en hebben momenteel een centraal gelegen showroom. Indien gewenst, komen wij graag ook bij u thuis langs.

- Wij hebben 50 jaar ervaring in alle inbraak- en brandbeveiliging. Meer informatie over onze specialisaties vindt u hier: sloten-maker.bealarm-system.be

- Wij zijn 24/24u bereikbaar via het gratis telefoonnummer6/7d bereikbaar via chat en steeds bereikbaar via mail.

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203

 

- Onze hoofdtechniekers komen gratis en vrijblijvend langs om een offerte op te maken. Hierbij gaan we eerst op zoek naar uw behoefte. Via ons uniek online verkoopsplatform zal de hoofdtechnieker een vragenlijst met u overlopen, waardoor we meer inzicht krijgen in uw behoefte. Bovendien krijgt u direct een antwoord op al uw vragen. Dit zorgt ervoor dat wij direct het bestelformulier kunnen vervolledigen.

- Groep EuroLock beschikt over de nodige registraties/erkenningsnummers waardoor jullie kans maken op een vermindering van jullie brand- en/of inbraakverzekering. 

- Bij ons kan je de plaatsingsdatum kiezen direct bij bestelling.

- Wij zijn onafhankelijk plaatser. Daardoor kunnen we steeds op zoek gaan naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding op de markt.

- Indien er zich problemen zouden voordoen bij plaatsing kan je steeds terecht bij uw hoofdtechnieker. Als jullie er niet uit komen sturen we een kaderlid van Groep EuroLock, die de situatie in kaart brengt en zo snel mogelijk een oplossing biedt. ONZE VISIE: missen is menselijk maar deze zorgen zijn voor Groep EuroLock en niet voor jullie! 

- De prijs op een bestelbon is voor ons heilig. Wij zullen deze altijd behouden (tenzij de bestelling inhoudelijk verandert). Zo kent u met zekerheid het te betalen bedrag op het eind van de werken! 

- Al onze documenten of contracten worden steeds direct per mail verstuurd naar uw e-mailadres. Ook aftekenen en betalen kan elektronisch gebeuren. Dus geen rompslomp met papieren of contant geld!

De startprijzen voor al onze producten zonder plaatsing worden getoond op onze webshop of op deze website.

- Zowel voor eigen deuren als voor andere deuren verzorgen wij de dienst na verkoop.

- Garantie is bij ons geen belofte maar een feit: wij geven tot 10 jaar garantie op materiaal bij juist gebruik en onderhoud (afhankelijk van het materiaal of type) en 2 jaar op de werkuren.

 

OVERTUIGD? DAAG ONS UIT EN NEEM NU CONTACT OP MET ONS TEAM!

0800/99.203info@eurolock.be - chatfunctie hiernaast - Adegemestraat 45 te Mechelen

BEL NU GRATIS 0800/99.203