BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Elektrische sloten repareren

Wij kunnen uw elektrische sloten vervangen/herstellen/plaatsen/beveiligen of u kan dit hieronder opzoeken en zelf installeren. Onze lokale ervaren vakmensen helpen u graag verder met een installatie op uw maat!

 

BEL NU 0800/99.203

 

 

U kan hieronder kiezen tussen een standaard deuropener (standaard in een inkomdeur appartementsgebouw), een magneetslot (voor intensief gebruik), een elektrisch insteekslot (solenoide slot) of een elektrische tegenplaat met zelfsluitend insteekslot (Mediator) (meest aangewezen in een appartementsgebouw - altijd deur op slot!). 

 

elektrische deuropener    elektromagneet    mediator           


Met ons team van ervaren slotenmakers staan we reeds meer dan 15 jaar ononderbroken klaar om u dag en nacht te helpen met uw slot problemen. Maar daar stopt het niet mee, wij luisteren echt naar uw onderliggende veiligheidsbehoefte en zijn niet beperkt tot een slot of alarm om uw woning te beveiligen. Wij staan met meer dan 45 eigen medewerkers klaar over gans België om uw woning te beveiligen zoals jij wilt, is dit nu met een traliewerk, een veiligheidsslot, een veiligheidsdeur, een branddeur, een alarminstallatie, een geautomatiseerd hekwerk, een veilige sectionaalpoort, een camerabewaking, een uitgekiemde toegangscontrole, een veilig rolluik, een brandladder, ...

 

Wij zorgen al 15 jaar voor volgende zaken:

Slot vervangen - Sloten maken - Sloten openmaken - Sloten plaatsen - Sloten repareren - Deursloten herstellenDeursloten maken - Deursloten plaatsen - Deursloten vervangen - Cilindersloten maken - Cilindersloten plaatsen - Cilindersloten vervangen - Veiligheidssloten maken - Veiligheidssloten vervangen   

 

Slotenmaker Oost-Vlaanderen: 

Aalst - Deinze - Dendermonde - Gent Geraardsbergen - Oudenaarde - Ronse - Wetteren - Zelzate - Zottegem

Slotenmaker West-Vlaanderen: 

Blankenberge - Brugge - Ieper - Knokke-Heist - Kortrijk - Middelkerke - Nieuwpoort - Oostende - Waregem

Slotenmaker Antwerpen: 

Antwerpen - Brasschaat - Geel - Mechelen - Puurs - Wijnegem - Willebroek - Zwijndrecht

Slotenmaker Limburg: 

Genk - Hasselt - Lommel - Maasmechelen - Sint-Truiden - Tongeren

Slotenmaker Vlaams-Brabant: 

Affligem - Diest - Halle - Leuven -  Ternat - Vilvoorde - Zaventem

Slotenmaker Brussel: 

Anderlecht - Elsene - Etterbeek - Evere - Ganshoren - Jette - Koekelberg - Oudergem - Schaarbeek - Sint-Agatha-Berchem - Sint-Gillis - Sint-Jans-Molenbeek - Sint-Joost-ten-Node - Sint-Lambrechts-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Brussel - Ukkel - Vorst - Watermaal-Bosvoorde    

 

Offerte elektrische sloten repareren

Ben je van plan om elektrische sloten te repareren? Hoeveel kosten nieuwe sloten?. Wat zijn de elektrische sloten prijzen? Wel, de slotenmakers van Groep EuroLock zullen vrijblijvend een offerte maken voor het repareren van elektrische sloten. Betalen hoef je hiervoor niet. Dat is slechts nodig wanneer onze slotenmakers de elektrische sloten repareren. Bovendien zal je bij Eurolock steeds de meest voordelige formule krijgen voor nieuwe elektrische sloten.

Technieker

Elektrische sloten repareren

Elektrische sloten repareren is niet gemakkelijk. Als je elektrische sloten wilt repareren, dan kan je best een professionele slotenmaker contacteren. Een slotenmaker weet beter dan jijzelf hoe je elektrische sloten moet repareren. Wanneer je de slotenmaker contacteert kan je best de afmetingen van je elektrische sloten opschrijven . Wij zullen dan bij jou langskomen om de perfecte elektrische sloten te maken of te plaatsen.

Voordelen elektrische sloten

Belangrijk: elektrische sloten repareren heeft vele voordelen. Voorgoed verleden tijd met inbraken en inbrekers. Ze krijgen te maken met extra beveiling: elektrische sloten. Je kan overal elektrische sloten repareren, zodat inbrekers helemaal geen kans krijgen om je huis binnen te geraken. Je kan zelf op meerdere plaatsen op de deur elektrische sloten repareren: gedaan met ongerust zijn . Weet goed dat elektrische sloten verouderen dus laat regelmatig je elektrische sloten nakijken. Met goede elektrische sloten beperk je inbraken.

Over Eurolock

Bij Eurolock ben je aan het juiste adres voor het repareren van elektrische sloten. Maar dit is niet het enige waarvoor wij bekend staan. Wij zijn 24 op 24 uur bereikbaar en hebben alles in huis om u bij te staan met onze ervaring. Wij staan voor de hele beveiliging van je huis: van inbraakbeveiliging tot brandbeveiliging en hersteldiensten!

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.