BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Elektrische sloten plaatsen

Wij kunnen uw elektrische sloten vervangen/herstellen/plaatsen/beveiligen of u kan dit hieronder opzoeken en zelf installeren. Onze lokale ervaren vakmensen helpen u graag verder met een installatie op uw maat!

 

BEL NU 0800/99.203

 

 

U kan hieronder kiezen tussen een standaard deuropener (standaard in een inkomdeur appartementsgebouw), een magneetslot (voor intensief gebruik), een elektrisch insteekslot (solenoide slot) of een elektrische tegenplaat met zelfsluitend insteekslot (Mediator) (meest aangewezen in een appartementsgebouw - altijd deur op slot!). 

 

elektrische deuropener    elektromagneet    mediator           


Met ons team van ervaren slotenmakers staan we reeds meer dan 15 jaar ononderbroken klaar om u dag en nacht te helpen met uw slot problemen. Maar daar stopt het niet mee, wij luisteren echt naar uw onderliggende veiligheidsbehoefte en zijn niet beperkt tot een slot of alarm om uw woning te beveiligen. Wij staan met meer dan 45 eigen medewerkers klaar over gans België om uw woning te beveiligen zoals jij wilt, is dit nu met een traliewerk, een veiligheidsslot, een veiligheidsdeur, een branddeur, een alarminstallatie, een geautomatiseerd hekwerk, een veilige sectionaalpoort, een camerabewaking, een uitgekiemde toegangscontrole, een veilig rolluik, een brandladder, ...

 

Wij zorgen al 15 jaar voor volgende zaken:

Slot vervangen - Sloten maken - Sloten openmaken - Sloten plaatsen - Sloten repareren - Deursloten herstellenDeursloten maken - Deursloten plaatsen - Deursloten vervangen - Cilindersloten maken - Cilindersloten plaatsen - Cilindersloten vervangen - Veiligheidssloten maken - Veiligheidssloten vervangen   

 

Slotenmaker Oost-Vlaanderen: 

Aalst - Deinze - Dendermonde - Gent Geraardsbergen - Oudenaarde - Ronse - Wetteren - Zelzate - Zottegem

Slotenmaker West-Vlaanderen: 

Blankenberge - Brugge - Ieper - Knokke-Heist - Kortrijk - Middelkerke - Nieuwpoort - Oostende - Waregem

Slotenmaker Antwerpen: 

Antwerpen - Brasschaat - Geel - Mechelen - Puurs - Wijnegem - Willebroek - Zwijndrecht

Slotenmaker Limburg: 

Genk - Hasselt - Lommel - Maasmechelen - Sint-Truiden - Tongeren

Slotenmaker Vlaams-Brabant: 

Affligem - Diest - Halle - Leuven -  Ternat - Vilvoorde - Zaventem

Slotenmaker Brussel: 

Anderlecht - Elsene - Etterbeek - Evere - Ganshoren - Jette - Koekelberg - Oudergem - Schaarbeek - Sint-Agatha-Berchem - Sint-Gillis - Sint-Jans-Molenbeek - Sint-Joost-ten-Node - Sint-Lambrechts-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Brussel - Ukkel - Vorst - Watermaal-Bosvoorde    

 

Elektrische sloten plaatsen

Elektrische sloten plaatsen is niet gemakkelijk. Als je elektrische sloten wilt plaatsen, raadpleeg dan een slotenmaker die de kneepjes van het vak kent. Een slotenmaker weet beter dan jijzelf hoe je elektrische sloten moet plaatsen. Wanneer je de slotenmaker contacteert kan je best de afmetingen van je elektrische sloten berekenen . Wij zullen dan bij jou langskomen om de perfecte elektrische sloten uit te kiezen, te plaatsen of te repareren.

Technieker

Over Eurolock

Bij Eurolock ben je aan het juiste adres voor het plaatsen van elektrische sloten. Dit is echter niet onze enige service. Wij zijn 24 op 24 uur bereikbaar en hebben de beste sloten professionals in huis. Wij staan voor de hele beveiliging van je huis: van brandbeveiliging tot het herstellen van sloten en alarmsystemen!

Voordelen elektrische sloten

Belangrijk: elektrische sloten plaatsen heeft vele voordelen. Inbrekers hebben zo minder kans om in te breken. Ze krijgen te maken met extra beveiling: elektrische sloten. Je kan overal elektrische sloten plaatsen, zodat inbrekers helemaal geen kans krijgen om je huis binnen te geraken. Je kan zelf op meerdere plaatsen op de deur elektrische sloten plaatsen: gedaan met ongerust zijn . Weet goed dat elektrische sloten verouderen dus laat regelmatig je elektrische sloten nakijken. Met goede elektrische sloten beperk je inbraken.

Offerte elektrische sloten plaatsen

Ben je van plan om elektrische sloten te plaatsen? Dan wil je natuurlijk graag weten hoeveel dit zal kosten. Wat zijn de elektrische sloten prijzen? Wel, de slotenmakers van Eurolock zullen vrijblijvend een offerte maken voor het plaatsen van elektrische sloten. Je hoeft hiervoor helemaal niets te betalen. Dat is slechts nodig wanneer onze slotenmakers de elektrische sloten plaatsen. Bovendien zal je bij Eurolock steeds de meest voordelige formule krijgen voor nieuwe elektrische sloten.

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.