BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Electrische rolluiken

inbraakwerende rolluiken   

U heeft beslist rolluiken te plaatsen maar kiest liever niet voor lintbediening? Dan heeft Eurolock enkele interessante alternatieven. Onze expertise op vlak van schrijnwerk en automatisatie combineren we graag om de ideale electrische rolluiken aan te bieden.

2 modellen electrische rolluiken

Bij EuroLock kan u terecht voor electrische rolluiken met afstandsbediening of draaiknop. De afstandsbediening heeft als voordeel dat u eenvoudig van eender waar in de woning én van buitenaf de rolluiken één voor één of allen tegelijk kan openen of sluiten.

De draaiknop wordt naast het raam geplaatst, waardoor je deze natuurlijk niet verliest. Dit zorgt ervoor dat je geen last hebt met het zoeken naar of het ervangen van een verloren afstandsbediening. Bezoek onze webshop voor de electrische rolluiken die u nodig heeft!

Rolluikbeveiliging

Ramen zijn het zwakste punt vna een woning. Het is daarom zeker een goed idee om meer informatie in te winnnen om uw woning optimaal te beveiligen. Ook voor rolluiken is er beveiliging op maat. Ontdek ons aanbod rolluikbeveiliging voor een veiligere toekomst!

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.