BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Draadloos alarmsysteem

Een draadloos alarmsysteem kopen

 alarminstallaties  GE Centrale     alarminstallaties GE Codeklavier     alarminstallaties GE Binnensirene     alarminstallaties GE Magneetcontact     alarminstallaties GE Detectoren         alarminstallaties GE Afstandsbediening

Een draadloos alarmsysteem heeft tal van voordelen. Zo is een alarmsysteem niet enkel een afschrikmiddel om dieven voor en tijdens een inbraak weg te jagen, er zijn veel meer mogelijkheden. Zo kan u bijvoorbeeld meteen de politie verwittigen in geval van een inbraak.

Onze webshop bevat een uitgebreide verzameling elektronische beveiliging. U kan kiezen voor een systeem dat u zelf installeert, maar dan maakt u geen kans op belastingvermindering.

Produktprijs Alarminstallaties  Globale info Alarminstallaties  Expertise alarminstallaties

Belastingvermindering voor de aankoop van een alarmsysteem

Eurolock is een erkende alarmcentrale. Hierdoor komt u in aanmerking voor een belastingvermindering indien u bij ons een alarmsysteem koopt. Ook de plaatsing hiervan verzorgen wij, aangezien dit verplicht door een erkend beveiligingsbedrijf moet gebeuren.

Voor zowel de plaatsing als de aankoop van het draadloos alarmsysteem kan u tot 50% als belastingvermindering aan uw belastingsaangifte toevoegen. Heeft u meer informatie over de mogelijkheden van belastingvermindering nodig?

Onderhoud draadloos alarmsysteem

Een alarmsysteem vraagt voor regelmatig onderhoud. Het is daarom verplicht één maal per maand uw draadloos alarmsysteem te laten controleren door een aannemer erkend als beveiligingsbedrijf.

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.