BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Datakluis


Klik hier voor de kluizenconfigurator

 

Datakluis kopen

Wat zou u in een kluis stoppen? Als we deze vraag stellen, antwoorden de meeste mensen: cash geld, juwelen, vertrouwelijke documenten of contracten. Maar bijna niemand denkt aan data zoals cd's, dvd's, back-uptapes, (externe) harddisks of fotografisch materiaal.

Nochtans kunnen deze dragers even belangrijk zijn als cash geld, juwelen enzovoort. En toch hebben we vaak niet de reflex om ze in een aangepaste datakluis (of datasafe) te stoppen, met alle mogelijke gevolgen van dien. Bij een brand of een inbraak verliest u misschien unieke, onvervangbare data. En dat kan heel pijnlijk zijn, zowel voor een particulier als voor een bedrijf.

Een datakluis kopen: goed gezien

Een kwalitatieve datakluis is niet alleen inbraakveilig, maar ook brandbestendig. Een must, want wat hebt u aan een kluis als uw data in rook opgaan bij een brand?

In een brandwerende datakluis stijgt de inwendige temperatuur niet boven 55°C bij een brand, ook bij langdurige blootstelling aan extreme hitte. Dat is cruciaal, want boven die 55°C gaan de data onherroepelijk verloren.

Een datakluis is ook voorzien van een aantal ingenieuze barrières en afdichtingen die een uitstekende bescherming bieden tegen gassen, damp en (blus)water ten gevolge van een brand.

Wist u bovendien dat magnetisme geen invloed heeft op de informatiedragers in een datakluis? Een hele geruststelling. Aarzel dus niet, en bekijk het aanbod datakluizen van Groep Eurolock. En vertrouw op een jarenlange expertise en op hoogwaardige kluizen die gecertificeerd zijn volgens de strengste normen. Uw garantie op kwaliteit en betrouwbaarheid.

U wilt een datakluis kopen?

Bekijk dan eerst ons uitgebreid gamma, bel gratis 0800 99 203 of mail ons.

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.