BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Cilindersloten plaatsen

Wij kunnen uw cilinderslot vervangen/plaatsen/beveiligen of u kan dit hieronder opzoeken en zelf installeren. Onze lokale ervaren vakmensen helpen u graag verder met een installatie op uw maat!

 

BEL NU 0800/99.203

 

 

U kan hierbij kiezen tussen een standaard cilinderslot, een standaard cilinder insteekslot, een veiligheidscilinderof een meerpunts insteekslot.  

 

cilinder iseo   insteekslot evva 3ks veiligheidscilinder   meerpuntslot


Met ons team van ervaren slotenmakers staan we reeds meer dan 15 jaar ononderbroken klaar om u dag en nacht te helpen met uw slot problemen. Maar daar stopt het niet mee, wij luisteren echt naar uw onderliggende veiligheidsbehoefte en zijn niet beperkt tot een slot of alarm om uw woning te beveiligen. Wij staan met meer dan 45 eigen medewerkers klaar over gans België om uw woning te beveiligen zoals jij wilt, is dit nu met een traliewerk, een veiligheidsslot, een veiligheidsdeur, een branddeur, een alarminstallatie, een geautomatiseerd hekwerk, een veilige sectionaalpoort, een camerabewaking, een uitgekiemde toegangscontrole, een veilig rolluik, een brandladder, ...

 

Wij zorgen al 15 jaar voor volgende zaken:

Slot vervangen - Sloten maken - Sloten openmaken - Sloten plaatsen - Sloten repareren - Deursloten herstellenDeursloten maken - Deursloten plaatsen - Deursloten vervangen - Cilindersloten maken - Cilindersloten plaatsen - Cilindersloten vervangen - Veiligheidssloten maken - Veiligheidssloten vervangen   

 

Slotenmaker Oost-Vlaanderen: 

Aalst - Deinze - Dendermonde - Gent Geraardsbergen - Oudenaarde - Ronse - Wetteren - Zelzate - Zottegem

Slotenmaker West-Vlaanderen: 

Blankenberge - Brugge - Ieper - Knokke-Heist - Kortrijk - Middelkerke - Nieuwpoort - Oostende - Waregem

Slotenmaker Antwerpen: 

Antwerpen - Brasschaat - Geel - Mechelen - Puurs - Wijnegem - Willebroek - Zwijndrecht

Slotenmaker Limburg: 

Genk - Hasselt - Lommel - Maasmechelen - Sint-Truiden - Tongeren

Slotenmaker Vlaams-Brabant: 

Affligem - Diest - Halle - Leuven -  Ternat - Vilvoorde - Zaventem

Slotenmaker Brussel: 

Anderlecht - Elsene - Etterbeek - Evere - Ganshoren - Jette - Koekelberg - Oudergem - Schaarbeek - Sint-Agatha-Berchem - Sint-Gillis - Sint-Jans-Molenbeek - Sint-Joost-ten-Node - Sint-Lambrechts-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Brussel - Ukkel - Vorst - Watermaal-Bosvoorde    

 

Cilindersloten plaatsen

Cilindersloten plaatsen is niet gemakkelijk. Als je cilindersloten wilt plaatsen, bel dan je sleutelmaker in de buurt. Een slotenmaker weet beter dan jijzelf hoe je cilindersloten moet plaatsen. Wanneer je de slotenmaker contacteert kan je best de afmetingen van je cilindersloten noteren . Wij zullen dan bij jou langskomen om de perfecte cilindersloten te herstellen of te plaatsen.

Zie ook onze website sloten-maker.be

Voordelen cilindersloten

Belangrijk: cilindersloten plaatsen heeft vele voordelen. Je zal inbrekers sneller af zijn. Ze krijgen te maken met extra beveiling: cilindersloten. Je kan overal cilindersloten plaatsen, zodat inbrekers helemaal geen kans krijgen om je huis binnen te geraken. Je kan zelf op meerdere plaatsen op de deur cilindersloten plaatsen: gedaan met ongerust zijn . Weet goed dat cilindersloten verouderen dus laat regelmatig je cilindersloten nakijken. Met goede cilindersloten beperk je inbraken.

Offerte cilindersloten plaatsen

Ben je van plan om cilindersloten te plaatsen? Zal ik veel moeten uitgeven aan nieuwe sloten?. Wat zijn de cilindersloten prijzen? Wel, de slotenmakers van Eurolock zullen vrijblijvend een offerte maken voor het plaatsen van cilindersloten. Het kost je niets om een offerte aan te vragen. Dat is slechts nodig wanneer onze slotenmakers de cilindersloten plaatsen. Bovendien zal je bij Eurolock steeds de goedkoopste prijs krijgen voor nieuwe cilindersloten.

Over Eurolock

Bij Eurolock ben je aan het juiste adres voor het plaatsen van cilindersloten. Maar dit is niet het enige waarvoor wij bekend staan. Wij zijn 24 op 24 uur bereikbaar en hebben de beste sloten professionals in huis. Wij staan voor de hele beveiliging van je huis: van inbraakbeveiliging tot brandbeveiliging en hersteldiensten!

Ook cilindersloten makencilindersloten herstellen en cilindersloten vervangen behoort tot de uitgebreide service van Eurolock.   

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over cilindersloten plaatsen. 

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.