BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Brandwerende wanden

Brandwerende wanden

Door de steeds strenger wordende eisen is het tegenwoordig bij vele grote projecten vereist het gebouw van brandwerende wanden (wanden met een verhoogde brandweerstand) te voorzien teneinde te voldoen aan de voorschriften. Bovendien moeten brandwerende wanden aan de criteria van vlamdichtheid en isolatievermogen voldoen. Zo verzekert Groep Eurolock zichzelf en haar klanten ervan dat de brandwerende wanden aan alle normen en eisen van veiligheid en kwaliteit voldoen.

certificaat benor
 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203 


Voordelen van brandwerende wanden

Brandwerende wanden verhogen niet alleen de brandveiligheid van uw woning of gebouw. Ze leveren u ook een belastingsvermindering op dankzij de premie die de Federale overheid toekent aan al die aan brand- of inbraakpreventie doen. Zo kan u dus een deel van de kosten inbrengen tijdens de belastingaangifte.

Brandwerende wanden kunnen bovendien bijdragen aan de esthetiek van uw gebouw. Groep Eurolock biedt verschillende soorten en uitvoeringen aan van brandwerende wanden waardoor u voor ieder project de passende brandwerende wanden kan kiezen.

Bovendien hebben onze eigen plaatsingsdiensten een Benor/Atg label. Zo zijn onze plaatsingsdiensten niet enkel erkend voor het plaatsen van brandwerend schrijnwerk, dankzij het label wordende plaatsingen van brandwerend schrijnwerk op verschillende ogenblikken gecontroleerd door een onafhankelijke organisatie, ISIB.

 

Een totaalpakket voor brandbeveiliging

Bij Groep Eurolock kan u bovendien terecht voor totaaloplossingen. Naast het brandwerend schrijnwerk (brandwerende deuren & wanden en stalen vluchtdeurenbrandwerend glasbrandwerende rolluiken) heeft Groep Eurolock zich ook gespecialiseerd in:

 
 
 
 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  


Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben. 

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203