BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Brandwerend glas

Brandwerend glas (brandwerende folie)

Met brandwerend glas verhoogt u de brandveiligheid van uw woning of gebouw. Brandwerend glas is namelijk speciaal geproduceerd (veiligheids)glas met een brandvertragende werking. Het brandwerend glas houdt de vlammen dus gedurende een bepaalde tijd tegen.Brandwerend glas kan voorzien zijn van een brandvertragende tussenlaag bestaande uit schuim of uit folie. Beiden zorgen voor een hitte-isolerend schild waardoor de vlammen gedurende een bepaalde tijd tegengehouden worden. Bij Groep Eurolock wordt er met de brandwerende folie gewerkt.

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203

 

 

De mogelijkheden van brandwerend glas

Bij Groep Eurolock kan u terecht voor brandwerend glas en brandwerende folie. Bovendien kunnen wij uit stock leveren en hebben wij een gecertificeerde plaatsingsdienst (met een Benor/ATG label) wat een extra garantie betekent voor onze klanten. De plaatsing van brandwerend schrijnwerk (deuren, ramen, rolluiken) wordt namelijk op verschillende ogenblikken gecontroleerd door een onafhankelijke organisatie ISIB.

De mogelijkheden van brandwerend glas zijn vrij uiteenlopend. Momenteel zijn er op de markt zo’n 50 verschillende soorten. Die 50 soorten worden volgens 16 verschillende technieken geproduceerd. Zo is er draadglas, gelaagd glas met een vulling (silicaat of giethars), thermisch voorgespannen glas en thermisch voorgespannen glas dat gecoat is. Maar u kan ook brandwerende folie aanbrengen op uw bestaand glas. Bovendien biedt brandwerende folie in sommige gevallen ook UV-bescherming.

Afhankelijk van het soort brandwerend glas, vormt het glas gedurende 30, 60, 90 of 120 minuten een effectieve barrière tegen rook, vlammen en toxische gassen.

Mosa Glas levert brandwerende beglazing uit voorraad. Het bedrijf heeft de kennis in huis om u te adviseren welk product het beste kan worden toegepast en welke samenstellingen mogelijk zijn. In deze brochure beschrijven we de glassoorten in relatie tot de eisen van brandwerende constructies. Hieruit blijkt dat brandwerende beglazing een high-tech product is met vele mogelijkheden.

Groep Eurolock biedt een totaaloplossing voor brandveiligheid!

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw project te bespreken. Groep Eurolock heeft een eigen gecertificeerde plaatsingsdienst wat u een fiscaal voordeel kan opleveren.

De Federale overheid kent premies (to 50% belastingsvermindering met een maximum van €712) toe aan personen die door een erkend plaatser verschillende brandbeveiligingen laat plaatsen aan hun privéwoonst. Voor bedrijven kan er een fiscaal attest afgeleverd worden voor 120,5 % aftrekbaarheid.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Groep Eurolock terecht voor een totaaloplossing. Onder brandbeveiliging verstaan wij namelijk:

 

of een combinatie van meerdere van andere producten van inbraakbeveiliging.

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203

 

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  


Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.