BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Brandmeldsysteem plaatsen

Brandbeveiliging bij Eurolock

Eurolock is specialist in alles wat met brandbeveiliging te maken heeft: van rookmelders tot brandkasten en brandladders. Onze professionals hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van een brandmeldsysteem en andere brandbeveiliging systemen. We zijn bovendien niet alleen gespecialiseerd in brandbeveiliging, maar ook in inbraakbeveiliging, sloten en herstellingen. Aarzel dus niet om ons te contacteren als je vragen hebt bij het plaatsen van een brandmeldsysteem of andere beveiligingssystemen. Wij zijn 24 op 24 uur bereikbaar en ook achteraf staat er steeds een hersteldienst voor je brandmeldsysteem paraat! Op die manier kan je brand voorkomen en tijdig ingrijpen!

Brandmeldsysteem

Een brandmeldsysteem heeft niets dan voordelen! Wanneer je een brandmeldsysteem door een erkend plaatser laat installeren in je woning dan kan je voor 50% belastingsvermindering krijgen met een maximum van 712 €. Ook voor bedrijven kan een brandmeldsysteem zorgen voor 120,5 % aftrekbaarheid. Bovendien zorgt Eurolock steeds voor de beste prijs voor eender welke brandbeveiliging.

brandmeldsysteem voor vroegtijdige branddetectie

Een snelle melding van een brandmeldsysteem kan je leven redden! Hierdoor kan men snel ingrijpen en voorkomen dat de brand uitbreekt. Dankzij Eurolock kan je een gebruiksvriendelijk brandmeldsysteem plaatsen dat ontworpen is voor ieders huis. Zo'n brandmeldsysteem zorgt voor veiligheid voor iedereen, overal waar je de brandbeveiliging installeert. Zo zal niemand ingesloten geraken en kan de brandweer sneller zijn werk doen.

Brandveiligheid: een totaalpakket

Groep EuroLock is kiezen voor een slimme aanpak tegen brand en dieven. Onze mensen geven je de juiste informatie en staan je bij in het beslissen van de juiste aankoop. Onder brandbeveiliging verstaan wij brandkoffers, brandwerend schrijnwerk, brandwerend deurbeslag, brandalarm, brandblusapparaten of een combinatie van meerdere van andere producten van inbraakbeveiliging. Bereken je profijt: een veilig gevoel aan democratische prijzen!

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be .  

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten.  

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.