BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Brandmelder kopen

Brandveiligheid bij Eurolock

Eurolock is specialist in alles wat met brandbeveiliging te maken heeft: van brandkoffers tot brandblusapparaten. Onze professionals hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van een brandmelder en andere brandbeveiliging systemen. We zijn bovendien niet alleen gespecialiseerd in brandbeveiliging, maar ook in inbraakbeveiliging, sloten en herstellingen. Aarzel dus niet om ons te contacteren als je vragen hebt bij het kopen van een brandmelder of andere beveiligingssystemen. Wij zijn 24 op 24 uur bereikbaar en ook achteraf staat er steeds een hersteldienst voor je brandmelder paraat! Zo kan je met een gerust hart op beide oren slapen!

Brandmelder voor vroegtijdige branddetectie

Een snelle melding van een brandmelder geeft je een veiliger gevoel in huis! Hierdoor kan men snel ingrijpen en voorkomen dat de brand uitbreekt. Dankzij Eurolock kan je een gebruiksvriendelijk brandmelder kopen dat ontworpen is voor ieders huis. Zo'n brandmelder zorgt voor veiligheid voor iedereen, in je huis of je bedrijf. Zo zal niemand ingesloten geraken en kan iedereen tijdig een mogelijke brand ontvluchten.

Brandpreventie: een totaalpakket

Groep EuroLock is kiezen voor een totaalpakket aan brandbeveiliging. Onze mensen geven je de juiste informatie en staan je bij in het beslissen van de juiste aankoop. Onder brandbeveiliging verstaan wij brandkoffers, brandwerend schrijnwerk, brandwerend deurbeslag, brandalarm, brandblusapparaten of een combinatie van meerdere van andere producten van inbraakbeveiliging. Kortom: een veilig huis voor een prikje!

Brandmelder

Een brandmelder heeft niets dan voordelen! Wanneer je een brandmelder door een erkend plaatser laat installeren in je woning dan kan je voor 50% belastingsvermindering krijgen met een maximum van 712 €. Ook voor bedrijven kan een brandmelder zorgen voor 120,5 % aftrekbaarheid. Bovendien zorgt Eurolock steeds voor de beste prijs wanneer je jouw huis wil beveiligen tegen brand.

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten. 

Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.