BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Branddeuren

Brandbeveiliging is een belangrijk onderdeel van een veilige woning of zaak. Tegen brand ben je waarschijnlijk verzekerd, maar zonder voldoende voorzorgen zullen de uitbetalingen zeker niet vlot verlopen. Daarnaast zal een brandverzekering niet alle overlast dekken die gepaard gaat met het verlies van eigendommen.

In een woning zijn er tal van voorwerpen die een emotionele waarde hebben, terwijl in een handelszaak uw handeslgoederen en investering essentieel zijn om uw zaak te openen. Een zaak sluiten voor een week of meer zorgt voor veel gemiste inkomsten.

 

 

 

 

 

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203 of bel op ons lokaal nummer.

Zie ook onze website sloten-maker.be

 

Brand preventie

Om een brand zoveel mogelijk te vermijden zijn er tal van mogelijkheden op vlak van brand preventie zoals rookmelders. Maar u kan ook een stap verder gaan en compartimering toepassen door onder andere branddeuren. Een branddeur zorgt er in de eerste plaats voor dat het vuur minder snel verspreid en helpt tegelijk ook aan de veiligheid van aanwezigen tijdens een brand. Zo zijn branddeuren gemaakt om automatisch te openen en te sluiten zodat u geen risico op brandwonden moet lopen.

 

Branddeuren

Er zijn tal van mogelijkheden gaande van brandwerende materialen, brandwerend deurbeslag tot volledige brandwerende schuifdeuren. Contacteer EuroLock voor de oplossing die het best past bij uw budget en noden! Kijk ook verder voor informatie over de mogelijkheden van belastingvermindering.

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten. 


Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben. 

 

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse in België voor advies!

BEL NU GRATIS 0800/99.203 of bel op ons lokaal nummer.