BEL ONS GRATIS NR
0800 99 203

BEVEILIGINGSGARANTIE

  • Depannage 24/24u in heel België aan de laagste prijs
  • Electriciens, schrijnwerkers en slotenmakers
  • Brand- en inbraakbeveiliging onder 1 dak
  • Transparante prijzen door web-shop euro-web.be
  • 1 fysieke winkel in Mechelen - Adegemstraat 45 
Contacteer ons >>
 

Aangifte inbraak

Een inbraak is een spijtige zaak, zelfs met de beste inbraakbeveiliging is het helaas niet mogelijk alles tegen te houden. Bent u of iemand die u kent het slachtoffer geworden van een inbraak? Dan willen we u helpen met de aangfite van de inbraak.
 
 
Depannage inbraak
 
 

Bel ons en wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND langs bij u in gans België.
BEL NU 0800/99.203 of ons lokaal nummer.

 
  

Aangifte inbraak bij de Lokale Politie

Het eerste dat u doet wanneer u een inbraak constateert, is de politie verwittigen. Zij moeten de staat van uw woning controleren en bewijsmateriaal verzamelen. Een inbraak is een zaak voor de Lokale Politie, bezoek deze pagina voor de contactgegevens van de Lokale Politie per provincie.

Vanzelfsprekend zorgt u ervoor dat u alle sporen intact houdt. Het is onder andere belangrijk om eventuele voetafdrukken te beschermen. Dit kan bijvoorbeeld door er iets over te plaatsen met een holle inhoud zoals een emmer. Ook scherven in inbraaksporen aan deuren of ramen laat u best intact, om zo het rapport van de politiie zo  volledig mogelijk te maken.

 

 

Aangifte inbraak bij de verzekering

Na deze aangifte bij de politie krijgt u een aangifte nummer. Dit is belangrijk voor de aangifte van een inbraak bij de verzekeringen. Indien u verzekerd bent tegen inbraak, staat u nu nog steeds voor een moeilijke taak. Er zijn enkele dingen die u kan doen om het proces sneller te laten verlopen.

Vanzelfsprekend begint u met het overlopen wat er gestolen is. Hier maakt u een lijst van. Op deze lijst duidt u dan aan voor welke van deze voorwerpen u nog een aankopbon heeft. In geval van diefstal zal een verzekering helaas enkel terugbetalen wat u echt op papier kan bewijzen.

Een aangifte van inbraak bij de verzekering doet u per post, mogelijk zelfs aangetekend. Op deze manier loopt de communicatie met de verzekeraar veel vlotter. Stuur de volledige lijst met gestolen producten op inclusief kopieën van aankopsbonnen. In deze brief vermeldt u ook uw situatie, de omstandigheden van de inbraak, uw verzekeringsnummer en het aangifte nummer dat de Lokale Politie u bezorgde.

Na deze brief volgt een voorstel van de verzekeraar. Hij zal aangeven wat hij wilt vergoeden en welke prijs  de producten volgens hem waard zijn op het moment van diefstal. U kan dit voorstel aanvaarden of klagen en bijvoorbeeld een tegenexpertise aanvragen.

 

Wij helpen u graag door deze moeilijke periode met extra veiligheid te bieden!
Bel ons en wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND langs bij u in gans België.
BEL NU 0800/99.203 of ons lokaal nummer. 

 

Totaalbeveiliging: onze meerwaarde

Je kan ook bij onze globale websites nml. www.euro-web.be (voor de directe prijzen incl. of excl. standaard werken) ofwel kan je terecht bij onze informatieve site www.uwbeveiligingsadviseur.be

Bij onze niche sites kan je dan terug terecht voor extra info over sommige producten. 


Al deze websites hebben over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.